reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam z kawką popołudniową:-) na 15 mam zebranie w zerówce, a nie chce mi się jak szlak:baffled: wysprzątałam u taty wszystko ładnie i przywiozłam 4 wiadra grysu z Podzamka i dosypałam ładnie w koło:tak: jutro jadę do Kudowy do południa posprzątać u teścia i M dziadków. Mam nadzieję, że pogoda dopisze;-)

reklama
Witam i ja.
W końcu u nas słonko wyszło, ale zimnica jest.........

Donuś praca jest na 100% jeszcze na miesiąc potem to się zobaczy, bo kupili maszynę która będzie robiła to co my teraz ręcznie, kilka osób zostanie do innych robót ale kto to nie wiadomo, duzo ludzi pracuje co juz pracowali w tym zakładzie tylko ze względu na koszta przeniesli ich na śmieciówki, duzo jest też rodziny ludzi z biur więc nie wiem jak to dalej będzie:confused:

Pozdrawiam

Monia deprecha jesienna Cie dopadła???????????/

Witam
Mnie dopadła deprecha jesienna. Dziś wyprowadza się kolejna koleżanka z klatki. Wybudowali sobie wielki dom i się do niego wprowadzają. Tylko my stoimy w miejscu. Dobija mnie brak pracy. Postanowiłam że 3 razy w tyg będę robić sobie kurs angielskiego (dla przypomnienia) i 3 razy w tyg niech się wali i pali a ja będę przeglądać ogłoszenia i wysyłać minimum 5 CV. Jeszcze musze się przełamać i pogadać ze znajomymi czy u nich się jakaś robota nie znajdzie. Nie umiem, nie chcę i nigdy tego nie robiłam. Wszystko co osiągnęłam zawdzięczam tylko sobie i swojej pracy dlatego nie potrafię prosic o pomoc. Szybciej komuś załatwię prace niż sobie :-(

Witam o poranku z kawką oczywiście:-) zaraz zbieram się do Kudowy:tak: u nas dziś rano na minusie i szybki trzeba skrobać:wściekła/y:
Iza życzę wytrwałości i trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało Ci się cos dla siebie znaleźć:tak:
Aguś mam nadzieję, ze Cię zostawią:tak: zaciskam kciukasy;-):-)

Dzień dobry
u mnie dziś słoneczko ale jest zdecydowanie zimniej. Pojechałam do biedronki na zakupy z Aśką. Nie dość że mała w drodze do sklepu się zesra... to jeszcze bankomat był zepsuty. Wróciłyśmy z niczym.

Anetka, chętnie napiję się z toba kawki, mamy coś do kawki?

Ostatnia edycja:
Witam
u nas też rano było na minusie a teraz ładnie słoneczko świeci
przed chwilą dzwoniła OLi wychowawczyni czy mogę przyjechać po Olę dziś autem bo Ola bierze chomika na weekend:cool2:coś mi Ola wspominała że zgłosiła się wczoraj że nie może wziąśc chomika do domu a ja jej powiedziałam a dlaczego nie???no i dziś chyba pani powiedziała że może i będziemy mieli zwierzątko na weekend:-D

Witam o poranku z kawką:-) za oknem słoneczko, ale zimno brrrrrrrrrrrrr
Majandra miałam 72 na liczniku w terenie zabudowanym:sorry: a Maciek teraz moze dorabiać w tramwaju kasując bilety;-):-D

reklama
Witam kobietki!!

Czas sie wziąć do pracy po dniach wolnych...

Anetka, mój P. też wrócił do domu z pozdrowieniami od władzy;-): 100zł i 2pkt

Majandra, gratuluję wypadniętego ząbka Maciusiowi. Julitka zrozpaczona, bo jak sie teraz zobaczyły po 2tyg. z M. to ona nie ma kolejnych 2jedynek, a u Julitki wszystkie ani drgną:-D:-D

Pogoda u nas dopisała, mozna było spokojnie bez deszczu pochodzic po cmentarzach. Lubię tak. Wczoraj dopieor po południu sie rozpadało. Dziś zimno.

Do góry