Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam w piątkowy wieczór.
J jest na imprezie z pracy, jeden łepek robi pożegnanie, nastepna imprezka z pewnością będzie u nas, Adaś u kolegi nocuje, mama Kondrada zabrała chłopaków już po przedszkolu, a u Mai jest koleżanka na noc
U nas nie za wesoło, ja jeszcze robię, ale J idąc każdego dnia do pracy nie jest pewien czy to jest ostatni raz,,,,,,,,,,
Donuś gratki roboty
Iza super masz chłopaka
Aneta bardzo się cieszę, że dostałas dodatkową robotę
............... ogólnie mam doła, ale ..............
Pozdrawiam
Witam sie z pracy w nastroju wrrrrrrrrrrrrrmamy u siebie grupę nauczycieli i az szkoda gadać
dziwić sie, ze dzieci rozrabiają a przecież przykład idzie z góry co tu dużo gadać
![]()

u nas nawet 2 klasy nie jeżdżą na basen. Zrobili w tym roku że chętne dzieci mogą jeździć ze szkoły raz w tygodniu na basen autokarem podstawionym i koszt to 10zł to ja jak sama z nimi pojade to jest połowe taniejKobietki, co wiecie na teamt powszechnej nauki pływania dla zerówek? Działą taki program u Was? U nas na razie dotyczył drugich klas,a od tego roku bodajże mają też w drugim semestrze chodzić dzieci z zerówki. Wiem na 100%, że dotyczy to miasta Radom, ale właśnie nie wiem, czy to jest jakiś program ogólnopolski, czy tylko danych gmin i czy moja wiejska gmina też w nim jest...
wczoraj udało mi się M naciągnąc na kozaczki. Troche mi było szkoda tyle kasy, ale dawno już nie trafiłam na buty które w pełni spełniały moje oczekiwania;-) gorzej z portfelem M;-)
a co do faktury to współczuję