reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie z pracy w nastroju wrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: mamy u siebie grupę nauczycieli i az szkoda gadać:wściekła/y: dziwić sie, ze dzieci rozrabiają a przecież przykład idzie z góry co tu dużo gadać:wściekła/y:

reklama
Witam poniedziałkowo.
Anetka trzymaj się :-D

Mam pytanie. Macie może jakieś stronki albo wiecie gdzie szukać informacji o diecie dla dziecka z niedowagą? Omar znowu schudł i chcę zmienić mu dietę.

Witam kobietki!

Macie snieg? U nas się poważnie ochłodziło i rano ciapał śnieg z deszczem, ale ledwo go było widać. Teraz nawet słonko wyszło.

Mieliśmy fajny spokojny domowy weekend. Nawierzyliśmy się sobą.
Byłam w czoraj z Julitką w teatrze na Kopciuszku. Sztuka dla dzieci, ale nie do końca do nich dostosowana. Zbyt ostra charakteryzacja aktorów i gwałtowne-głośne zachowania. Niektóre dzieci się bały.

Mamy Fv za naprawę TIRa, tak dla pocieszenia dla narzekających na brak kasy: 14 100zł!!!!!

Iza, żebyś wiedziała, że w głowie mi się cały czas plączą myśli, co w razie czego zrobić, jak by to było, czy dam radę czasowo, czy warto ryzykować i wywracać nasze życie do góry nogami itp itd. Oczywiście te wątpliwości powinny się pojawić, gdy mnie zechcą, a nie teraz....

Witam w piątkowy wieczór.
J jest na imprezie z pracy, jeden łepek robi pożegnanie, nastepna imprezka z pewnością będzie u nas, Adaś u kolegi nocuje, mama Kondrada zabrała chłopaków już po przedszkolu, a u Mai jest koleżanka na noc
U nas nie za wesoło, ja jeszcze robię, ale J idąc każdego dnia do pracy nie jest pewien czy to jest ostatni raz,,,,,,,,,,
Donuś gratki roboty:tak:
Iza super masz chłopaka:tak:
Aneta bardzo się cieszę, że dostałas dodatkową robotę

............... ogólnie mam doła, ale ..............

Pozdrawiam

Aguś, właśnie widać po poście, że humoru dobrego to nie masz....:-(
J. ma już coś na oku?
Głowa do góry i dla Was zaświeci słonko!!!!
Witam sie z pracy w nastroju wrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: mamy u siebie grupę nauczycieli i az szkoda gadać:wściekła/y: dziwić sie, ze dzieci rozrabiają a przecież przykład idzie z góry co tu dużo gadać:wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kobietki, co wiecie na teamt powszechnej nauki pływania dla zerówek? Działą taki program u Was? U nas na razie dotyczył drugich klas,a od tego roku bodajże mają też w drugim semestrze chodzić dzieci z zerówki. Wiem na 100%, że dotyczy to miasta Radom, ale właśnie nie wiem, czy to jest jakiś program ogólnopolski, czy tylko danych gmin i czy moja wiejska gmina też w nim jest...

witam u nas obecnie jest tak
251120131131.jpg251120131130.jpg251120131129.jpg
Agulka przytulam mocno i trzymam kciuki za pracę
Donuś ogromna faktura !!!!!!!!!!!współczuję
Iza nie kojarze żadnej stronki o takiej tematyce.A ile teraz Omar waży?
Aneta co te auczyciele wyprawiali?

Załączniki

• 251120131131.jpg
    251120131131.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 54
  • 251120131130.jpg
    251120131130.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 63
  • 251120131129.jpg
    251120131129.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 53
Kobietki, co wiecie na teamt powszechnej nauki pływania dla zerówek? Działą taki program u Was? U nas na razie dotyczył drugich klas,a od tego roku bodajże mają też w drugim semestrze chodzić dzieci z zerówki. Wiem na 100%, że dotyczy to miasta Radom, ale właśnie nie wiem, czy to jest jakiś program ogólnopolski, czy tylko danych gmin i czy moja wiejska gmina też w nim jest...
u nas nawet 2 klasy nie jeżdżą na basen. Zrobili w tym roku że chętne dzieci mogą jeździć ze szkoły raz w tygodniu na basen autokarem podstawionym i koszt to 10zł to ja jak sama z nimi pojade to jest połowe taniej

Ja sie melduję z kawusią:-) dziś za oknem widok jak u Moni wczoraj. Młoda oczywiście zachwycona gorzej ze mna:-D wczoraj udało mi się M naciągnąc na kozaczki. Troche mi było szkoda tyle kasy, ale dawno już nie trafiłam na buty które w pełni spełniały moje oczekiwania;-) gorzej z portfelem M;-)
Donus co do basenu to u nas jest od pierwszej klasy w ramach w-f obowiązkowy:tak: a co do faktury to współczuję:sorry:
Aguś trzymam kciuki i mocno dmucham na chmury, które nad Wami zawisły, aby jak najszybciej je przegonic:tak:
Iza nie pomogę, bo zwyczajnie nie znam takich stronek:no:

Witam,

Monia, 10zł to nie dużo za nauke pływania na basenie. Przynajmniej u nas.

U nas na basenie będą zawody pływackie, mozna zapisywac dzieci. Pytam Julitkę, czy ja zapisać, a ona nie chce, bo po co? ona nie chce pływać na zawodach!!!

Julitka ma dziś w szkole dyskotekę andrzejkową:-)

Monia, udało się spotkanie klasowe?

Anetka, jak kozaczki porządne, to an dłużej wystarczą i rzadziej portfel M. będzie cierpiał ;)

reklama
Też tak właśnie pomyślałam, że jak dobrze pójdzie to 3 lata napewno w nich pochodzę;-) tym bardziej, ze takie do dodzieranie do szkoły i na sanki to jeszcze mam;-) te będą do pracy i do wyjścia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry