reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ale tu cisza............
Witam z kawká:-)za oknem wkocu słoneczko mam nadzieję ze dziś juz bedzie ciepło bo ostatnio dziwna ta pogoda raz pada raz słońce i wieje:sorry:
Ostatni tydzień roku szkolnego już nastał. Mati ma dziś też ostatni trening z piłki nożnej a w czwartek mają wycieczkę do dinoparku no i ja z Olą też się załapałyśmy:tak::-)w środę mają uroczyste zakończenie w przedszkolu ale chodza jeszcze do końca tygodnia.A no i w sobotę jadę z Olą na pielgrzymkę dzieci komunijnych więc znów pojeżdże autobusem:-Da już nie pamiętam kiedy ja autobusem jechałam:cool:
ciężarna koleżanka nadal w szpitalu i wszystko ciągle pod znakiem zapytania:-(

Witam i ja z kawką w kiepskim nastroju :dry: ale cóż co ma być to będzie:sorry:
Monia to faktycznie masz gorący okres autobusowy przed sobą;-) ja chyba w tym tygodniu też załapie się z młoda na wycieczkę:tak: tylko jutro muszę zobaczyć czy oni w srodę czy w czwartek jadą;-) trzymam kciukasy za koleżankę:tak:
Donus ​jak tam u Was? Jak Julitka?

Dzień dobry
koleżanka w sobotę miała cesarkę i dzidziuś jest już na świecie...wcześniak ma tylko 900g i 38cm jego stan jest bardzo ciężki:-(trzymajcie kciuki żeby sobie poradził i pozostał na tym świecie i oby był zdrowy....

Witam.

Ostatnio jakos czasu brak bo latam jak szalona. Między wożeniem dzieci na zakończenia, pikniki, występy kładę z tata kostkę brukową, ale na szczęście jutro J ma urlop i skończą ją na dobre.
Adas jutro zakończenie a Maja wiadomo w piątek. Potem WAKACJEEEEEEEEEEEEEE ............
Aneta pewnie ruch w pracy jak na targu?
Monia kciuki za dzieciątko.

DONUŚ HOP HOP............. daj oznaki życia? Co u Was?

Hej Kobietki!!

Aguś, jestem, jestem, nie martwiaj sie:-). Jetsem sama w pracy i mam zachrzan stad niemożność zjarzenia prywatnie do netu.Oby do jutra.

Popłakałysmy z Julitka obie nad psiaczkiem, jeszcze go wspominamy. Niunka na początku była bardzo smutna i juz od razu kazała mi kombinować nowego psiaczka albo chociaż kitka.

Ale dzis piekna pogoda!!!!!! Ojej, ąz sie spod kołdry nie chciało wychodzić.:angry::baffled:

Monia
, jak maleństwo?

Niuńka w tym tyg. nie chodzi do szkoły, bo znowu ja gardło dopadło> Przeszło z P. na nia. Ale teraz bez anginy, tylko takie przyziebieniowe. Jeździ do babci. A byłam w niezłym szoku, jak poszłam do pani do szkoły, że z 2 zerówek było 5dzieci!!!!!!!!!! Za moich czasów to nawet w 8klasie do konca sie chodziło do szkoły!!!!!

Aguś, jaką kostkę kładziecie, taka jak przed domem?

Witam i ja:-) mam wszystkiego dośććććććććććććććć:crazy:
Donuś no nareszcie się zameldowałaś. Zdrówka dla Julitki:-)
Agus w pracy jeszcze spokojnie zacznie się pewnie młyn od przyszłego tygodnia;-) a najgorsze, ze już zostajemy we dwie, bo Aga idzie na urlop:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry