maraniko
Wrześniowe mamy'07 lipcowo-wrzesniowa mama:)
Nuśka sama tak do końca nie wiem...wczoraj po prostu zasnął u mnie na rękach i tak spał z godzinę bo oglądałam film i jak go przeniosłam do łóżeczka to spał dalej i tak do rana. A, że bardzo nam zależało żeby go przestawić to doszliśmy do wniosku z mężem, że nie damy mu spać do 8-9tej tylko pierwsze karmienie będzie o 5:30-6:00, tyle że Muniek i tak wstał ciut później stąd śniadanko było ok 7-mej. No i żadnego dłuższego kimania w dzień, ale on i tak sam śpi góra po 30-40 minut, czasem tylko 15-20. Drugie karmienie miało być ok 10-tej no ale rano spóźnione śniadanie więc kolejne karmienie ok 11-tej, potem znowu zabawa ile się da, troszkę sam w leżaczku, troszkę gimnastyki,kolejne karmienie ok.14:30, ok 16 marcheweczka z jabłkiem, ok17:30 mleczko, 20 kąpiel kolacyjka i koniecznie wyłączony tv, przyciemnione światło, spokojne szeptanko i przytulanko no i lulu. Dzisiaj poszło gładko, ale jutro pobudka już o 6tej tak żeby kąpiel była o 19 tej. Zobaczymy czy się uda

to program corell? w pracy go mialam i powolutku sie z nim zaznajamialam i baaardzo polubilam. niestety w domu go nie mam.