wiesz doti z moimi piersiami to jest tak, że na początku laktacji to nie dał się przespać 4 godzinżeby nie twardniały ale jkaoś tak od ponad 2 miesięcy się wszystko unormowało i nocna przerwa na posiłki z dnia na dzień sama się wydłużała i cyce zapamiętały co i jak i spokojnie daje rade, a moje karmienia wyglądają mniej więcej tak, kąpiel 19 i po butelka bebiko teraz już 150ml, 2 godzinki później cyce, czasem też jeszcze mała kwili około 24 i śpimy do 7 - cyc, 9- cyc, 11-12 kaszka, soczek, cyc i teraz mamy dłuższą drzemkę gdzieś do 15, pobudka cyc, 16-17 cyc i spanko, 18 pobudka, cyc przygotowywanie do kąpieli, ostatnio także w czasie dnia tak gdzieś przed 2 drzemką mała domaga się 2 butli i dzisiaj jej podałam a w czoraj udało się bez.
właśnie co do mamusi to cieszę się że nie jest moją teściową bo tak jakoś do własnych rodziców ma się więcej cierpliwości.
a do mnie dziś zadzwonił mój młodszy 18 letni bracieszek czy moż eprzyjechac na noc, ja mu że ok, przyjechał zakręcił się chwile była 19 i powiedział że idzie do kumpla i za niedługo wróci i do tej pory gada nie ma, przysłal smsa że jest na dyskotece w remizie strażackiej, 200 metrów od mojego domku, nieźle małolat sobie wymyślił, mamci powiedział że jest u mnie, mi że idzxie do kolesia a teraz się bawi na dysko pewnie z jakąś blondi a nie z kolesiem, szkoda że nie powiedział od razu co planuje tylko tak ściemnia, hehhehehehehehe