• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja również życzę samych radości w nadchodzącym Nowym Roku, pociechy i zdrowia dla naszych szkarbów, a dla nas mamuś więcej dystansu, uśmiechu, świetnej formy i figury;-)!!!!

reklama
ojej.... a ja myslalam ze to tylko u nie tak z tymi "przyjaciolmi".
To prawda co piszecie... nie wiem tylko dlaczego ludzie tak sie zachowuja.
Poki nie bylo malenstwa, chalupa sie nie zamykala...ciagle ktos przychodzil i tak za przeproszeniem nikogo nie obchodzilo czy czlowiek ma czas, czy chce odpoczac po pracy a jak juz bylam w ciazy to czy mam ochote na wizyty do 2 w nocy....

a teraz gdy mala jest na swiecie, zaledwie przyszlo pare osob na pierwsze odwiedziny i normalnie nikt nie przychodzi choc ich sie zaprasza....smutne ale tak wlasnie zachowuja sie ludzie. Powiem wam szczerze ze nawet przestali dzwonic czy pisac sms-y. Czasem to czuje sie jak tredowata dla nich.:baffled:

Nawet najlepsi znajomi z polski jak pisali maile czy smsy to teraz chyba pokasowali sobie moj nr telefonu. Ale mowi sie trudno...
Bliska mi kiedys przyjaciolka z Polski jak dowiedziala sie ze jestem w ciazy ..wogole do mnie nie napisala przez 10 m-cy :szok: Dopiero gdy sama zaszla w ciaze to sie odezwala zeby sie pochwalic i ze przeprasza ze nie pisala bo "gotowala obiady, chodzila do pracy...nie miala czasu" wiec jej odpisalam ze jej gratuluje ale jakos zal do niej nie chce mi minac i juz nie pisze do niej.

Ale powiem wam jedno - ci co byli najblizsi okazali sie po narodzinach malej NAJDALSI... a ci co znajomosci byly typu "przelotne" potrafia zadzwonic i spytac czy mala jest zdrowa i co u nas slychac .

witam późnym wieczorkiem
płaszcz oddany i jednak wyszło na moje i mamcia jedzie ze mną do szczecina i tam poszukamy czegoś jak umawiałyśmy się na początku, super
ja zrobiłam sałetkę z owoców rybkę w sosie pomidorowym i upiekłąm kurczaczka na kolacje, męzuś kupił winko białe i czerwone musujące dorato no i fajerwerki, które odpalimy z Szymanem na powietrzu przed domkiem

W ZWIĄZKU Z TYM ŻYCZĘ wAM WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ I OBY TEN ROK BYŁ LEPSZY OD TEGO CO MIJA

Kochane,
Wam i Waszym rodzinkom życzę, aby ten nadchodzący 2008 Rok był jeszcze bardziej szczęśliwy i obfitował w radosne chwile jak ten mijający. Aby był pełen optymizmu, spokoju i zdrowia. Oby Wasze maluszki chowały się zdrowo, spokojnie i każdego dnia obdarzały swym najszczerszym uśmiechem.
A dzisiejszego wieczoru tym, które spędzą go w domku jak i tym szalejącym na imprezkach czy balach życzę szampańskiej zabawy.

ja własnie "imprezuję" z moim osobistym przystojniakiem i jego miniaturką :-) Mamy imprezę w NOT (noc ogladania telewizji) ale kurcze nic ciekawego nima w tym Nocie :-(

Życzę zdrowia zdrowia zdrowia, miłości, radości i duzzzzzo mamony, prawdziwych przyjaciol, a tym co zawiedli zycze duzo dzieci :-D

kartkanoworocznaty4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry