Ainaheled
marzec 2005/Wrześniowe mamy'07
Witam wieczorową porą. U mnie nasza-klasa działa bez zarzutu.Nawet dość szybko jak na nich.
Gabids-to może być ząbkowanie, dzieci często mają biegunki przy tym. U mnie Lili ząbkowała późno, dopiero jak miała roczek, ale słyszałam,że często może się to zaczynać już w tym wieku.Więc to może już to?;-)
Ja siedzę w ogłoszeniach mieszkaniowych, zamieszczam,gdzie się da nasze, już oczopląsu dostaję, idę się chyba zaraz położyć, zwłaszcza,że mój mały ssak budzi mnie dość często w nocy, za nic mając sen swojej mamusi ;-). Czytałam w jednej mądrej gazecie,że koło 3 miesiąca dzieci mają etap przyspieszonego wzrostu i większe zapotrzebowanie na mleczko. Dlatego mój Mały zjada mleczko z obydwu piersi i jeszcze mu mało. I w nocy je niestety częściej..
No nic, miłej nocy!
Gabids-to może być ząbkowanie, dzieci często mają biegunki przy tym. U mnie Lili ząbkowała późno, dopiero jak miała roczek, ale słyszałam,że często może się to zaczynać już w tym wieku.Więc to może już to?;-)
Ja siedzę w ogłoszeniach mieszkaniowych, zamieszczam,gdzie się da nasze, już oczopląsu dostaję, idę się chyba zaraz położyć, zwłaszcza,że mój mały ssak budzi mnie dość często w nocy, za nic mając sen swojej mamusi ;-). Czytałam w jednej mądrej gazecie,że koło 3 miesiąca dzieci mają etap przyspieszonego wzrostu i większe zapotrzebowanie na mleczko. Dlatego mój Mały zjada mleczko z obydwu piersi i jeszcze mu mało. I w nocy je niestety częściej..
No nic, miłej nocy!
czemu na zegarku w waszych postach jest juz wczoraj a u mnie wciaz 23? zegary mam nie z tej ziemi?:-)
u mnie jest dzisiaj
Oczywiscie ja przebieram bo boje sie o przeziebienie - czasem zakladam jej sliniaczek wylozony pod spodem ceratke aby nie zmieniac jej bluzeczek 5 razy na dzien
..przez to mielismy problemy bo pod faldkami na karczychu miala pelno krostek ale juz zwalczylam kremem oilatum..ktory szczerze polecam we wszystkich problemach skornych..np. teraz miala mala wysypke na policzkach i za 2 dni juz nie blyo po niej sladu.
...choc na piechote nie dotarlam rodzic...