gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
hruda ta róznica czasu to tak zwane strefy czasowe.Jak jesteś wylogowana i czytasz forum to róznica jest nawet 2 godzin
a swoją drogą to tylko na BB są takie róznice.
małagorzatka moja niunka tez ma malutkiego naczynniaka na karku i na czole ,ale tego na czole widać dopiero kiedy mała się pręży i czerwienieje na buzi.Lekarka powiedziała że to tak zwane uszczypnięcie bociana....

A ja słyszałam że jak kobieta w czasie ciąży ma coś na sumieniu to jej dziecie będzie miało takie znamie...
ale to taki zabobon;-)
Dzisiaj idziemy się pomierzyć i powarzyć zobaczymy ile moja panna podrosła.
a swoją drogą to tylko na BB są takie róznice.małagorzatka moja niunka tez ma malutkiego naczynniaka na karku i na czole ,ale tego na czole widać dopiero kiedy mała się pręży i czerwienieje na buzi.Lekarka powiedziała że to tak zwane uszczypnięcie bociana....

A ja słyszałam że jak kobieta w czasie ciąży ma coś na sumieniu to jej dziecie będzie miało takie znamie...
ale to taki zabobon;-)Dzisiaj idziemy się pomierzyć i powarzyć zobaczymy ile moja panna podrosła.
)
Czy wogole moze byc cos takiego jak - za szybko rosnie ?????
Nie dziwię się że się w szafach nie mieścicie! Podziwiam Was że z zapasami i wszystkim się zabraliście!