klavell
Fanka BB :)
Hallo!!!
U nas juz troszke lepiej ja sie czuje dobrze juz mnie nie muli biegunkatez przeszla bralam lakcid jednak sie na cos przydal a myslalam ze do smieci pojdzie
Hanifka juz sie smieje dzis raz zwymiotowala w nocy cale szczescie nie zwraca ale za to nie spi wstreciuch maly budzi sie co chwile i musze ja kolysac inaczej nie zasnie mam nadzieje ze to tylko chwilowe ze razem z choroba minie... apetytu tez jeszcze nie ma...
U nas od wczoraj sliczna pogoda slonko swieci wiec i my pospacerowalismy maz mial 3 dni wolne wiec wczoraj i dzis pol dnia na spacerku spedzilismy...hanifka goraczki nie ma wiec nie widzialam przeszkod by siedziec z nia w domciu...
U nas juz troszke lepiej ja sie czuje dobrze juz mnie nie muli biegunkatez przeszla bralam lakcid jednak sie na cos przydal a myslalam ze do smieci pojdzie
Hanifka juz sie smieje dzis raz zwymiotowala w nocy cale szczescie nie zwraca ale za to nie spi wstreciuch maly budzi sie co chwile i musze ja kolysac inaczej nie zasnie mam nadzieje ze to tylko chwilowe ze razem z choroba minie... apetytu tez jeszcze nie ma...
U nas od wczoraj sliczna pogoda slonko swieci wiec i my pospacerowalismy maz mial 3 dni wolne wiec wczoraj i dzis pol dnia na spacerku spedzilismy...hanifka goraczki nie ma wiec nie widzialam przeszkod by siedziec z nia w domciu...

;-)
Powiem wam ze nie wiem jak wytrzymuja moi rodzice ale dzis poszlam na gore bo naprawde mialam dosyc. Co przyjade do rodzicow to caly dzien wyslu****e ich remontu. W lato wychodzilysmy z domu na cale dnie, ale teraz jest zima i w dodatku jest maluszek i nie da sie calego dnia spedzac poza domem.
i o dziwo sasiedzi z parteru poszli na skarge do spoldzielni. Sasiedzi mowia w takim terminie to sie dom buduje 
) a to było parę dni a remont trwający dwa lata
kto by to wytrzymał no ale tak jak piszesz gość ma to gdzieś bo w tym hałasie nie siedzi oj lepiej niech się tam nie wprowadza bo juz na starcie nikt go nie lubi
.
:-))