reklama

Wrześniówkowe mamy

ech te nasze klechy... ja będąc w ciazy bylam na chrzcinach małej kuzynki Stasia. A ze szwagierka i szwagier bardzo praktykujacy i wierzacy, to ksiadz znal nas ze slyszenia. Usiadl bisko i zaczal rozmawiac z jedna ciotka o tym jakie to kobiety pozwlaja sobie na meiszkanie z mezczyzna przed slubem, bo oprocz tego ze grzech to przeciez swiadczy o osobie. Glupia ciotka ciagnela temat, ale ona tez niezla dewotka, nieraz widze ze najchetniej by nas utopila w swieconej wodzie za to ze ja jestem rozwodka i ze my mamy slub tylko cywilny.
A klecha jezdzi samochodem od "brata" za gruby szmal i ma zegarek na reku, ktory kosztuje tyle co remont naszej lazienki.
My z moim mezem powaznie zastanawialismy sie nad przejscien na protestantyzm, nie chodzi o wygodnictwo w naginaniu dogmatów wiary, ale o cała tą instytucję, sformalizowaną, heretyczną, nietolerancyjną, gzie tu miejsce na miłość do bliznich? Czy w taki sposob mozna nawrocic owieczke na dobra drogę? To juz nie te czasy kiedy ciemna masa chodzila do kosciola i z opuszczona szceka ogladala zlocone wnetrza myslac ze tak wyglada niebo.

reklama
Witajcie dziewczyny !!
taka ładna pogoda była jeszcze pół godzinki temu i myślałam, że wyjdę na spacer z Oliwką, ale teraz to już mi się odechciało :crazy:
Ja też mam problemy, żeby nadgonić wszystkie wątki :zawstydzona/y:
Znalazłam kilka firm, które wysyłają różne próbki dla maluszków. Jeśli któraś z was nie dostała paczuszki z Hipp'a też można ją zamówić. Wczoraj powypełniałam formularze ciekawe czy coś dostanę kilka firm było z UK. Podaję adresy:
ABC Dzieci: Przebieg rozwoju dziecka od 0 do 1 roku, wzrost, rozwój i zdrowie niemowlęcia (paczuszka z Hippa)
Tiny Tums - Home
Baby milk & infant formula - Aptamil
HiPP Baby Club from Hipp Organic Baby Foods - babyclub, pregnancy advice, Hipp baby offers, chat and diary, baby blog, gallery
Welcome to Huggies Club
Wczoraj byliśmy na szczepieniu o dziwo mała nie płakała tak jak zawsze. Chociaż potem była marudna cały dzień.

A drugą istotką do której się ciągle uśmiech jest córeczka Tmadzik. Pewnie wiecie dlaczego :-D malutka jesy śloczna, fotki też. Mój Omek się ZAKOCHAŁ
Tmadzik jaki masz aparat? chociaż wiem, że to nie od aparatu zależy czy fotki są piękne czy poprostu są, ale może przynajmniej to jakoś mnie wspomoże skoro talentu nie mam :sorry:

Przekażę córusi, że ma małego adoratora! Już kiedyś pisałam mam Fuji S5700 (tutaj można go zobaczyć). Widzę, że już go wycofali ze sprzedaży na allegro pewnie jeszcze się znajdzie. Był dość tani z przesyłką wyszło 620 zł (becikowe się przydało).

Moja mala wlasnie powiedziala maaa maaa kiedy na mnie patrzyla:-)Wiem ze jeszcze nie swiadomie,ale kto wie...moze juz wie co to slowo znaczy.A mi sie tak cieplo na serduszku zrobilo.:-)

czesc:)
tmadzik super linki dzięki!! tylko jedna strona nie miała irlnadzkiej wersji ta hipp a poza tym do wszystkich się zapisałam :D ciekawe czy coś przyślą :-D:-D
gabidis - gratulacje!! tez by mi się miękko zrobiło jak bym usłyszała ma ma heh narazie słysze tylko dididididi:-):-) a co do klechów to po prostu jakieś żarty bo chrzestna nie ma ślubu :wściekła/y::wściekła/y: kurde no i co z tego? co za różnica czy żyje na kociąłapę czy ma cywilny albo czy jest panną, poza tym sytuacja może się zmienić w kazdej chwili, bez sensu, szkoda słów. Wszystko chyba zalezy od księdza my na szczęście trafiliśmy na takiego który nie robił żadnych problemów

Atru to strona huggies (ostatni link tmadzika) niby ma polski znaczek ale jak chciałam wejść to nie działała może za jakiś czas zadziała

Witam...u mnie dzis znosnie...da sie wytrzymac...hanifka wlasnie spi a ja troche po necie buszuje...

TMADZIK wysylam ci piosenki dla dzieci jak prosilas...Fasolki i pare innych...jak bedziesz chciala kolysanki to daj znac przesle ci...aha wysylam po 3 piosenki w jednym mailu by szybciej sie przesylaly...

Ja dzis sie zapisalam na niemieckiej stronie hippa i bebivity podobno tez przesylaja jakies paczuszki ciekawa jestem czy cos przyjdzie...

Gabids - no, tak myślałam ;-)

Blimka - też klikałam na ten polski znaczek Huggies i nie wczytywało strony, a na polskiej stronie Huggies rejestracje są wstrzymane :baffled:

Ale mnie łeb boli...

reklama
Jak ja kocham darmowe probki :P
Wciaz wypoczywam, rodzice dalej zabawiaja mojego dzidziusia, wkoncu mam czas usiasc sobie z gazetka w spokoju. Poza tym Mala zabkuje, a widze to po jej czerwonym, opuchnietym policzku :/ Wiec za wczasu daje syropek i jakos przechodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry