reklama

Wrześniówkowe mamy

TMADZIK wysylam ci piosenki dla dzieci jak prosilas...Fasolki i pare innych...jak bedziesz chciala kolysanki to daj znac przesle ci...aha wysylam po 3 piosenki w jednym mailu by szybciej sie przesylaly...

Wielkie dzięki :) Ja niestety nie zostałam obdarzona przez bozie głosem :eek: Nie chce fałszować :baffled:

Co do próbek czasami do Polski wysyłają nawet próbki ze USA. Mam nadzieję, że może cosik przyjdzie. Próbowałam zapisać sie do BoboVity - polskiej - ale wyskakuje mi cały czas błąd.
Dziewczyny znacie jakieś stronki z próbkami dla maluchów?

P.S. Zapisałam się do Jelp'a tam są konkursy może coś wygram. Ale znając moje szczęście pewnie nic z tego nie będzie.

reklama
Ja też poluję na próbki, ale nic nie znalazłam na necie, a do tego ABC Dzieci nie mogę się zapisać bo błąd na stronie.

Dziewczyny, Oskarek ma takie czerwone placki na policzkach i nie wiem od czego, wydawało mi się że od zębów ale sama nie wiem... Boję się że to od jedzenia, ale to jest na policzkach w okolicach ust. Jak myślicie?

Larcia - a co za syropek podajesz?
Klavell - moj z okazji zabkowania tez nie bardzo chce jesc. A jak juz w koncu uda mu sie "zdusic komara" to spi z dwie godziny...ale marudniejszy niz zwykle, tego nie da sie zaprzeczyc.No i wydaje dziwne dzwieki - jeczenie na przemian z piskiem :baffled:
Tygrysku - zupelnie nie rozumiem tej fascynacji ogrodem, krzewami i drzewkami ;-) ale moi rodzice sa identyczni. Dla nich substytutem romantycznej kolacji przy swiecach jest wypad do Obi po nowe sadzonki i krzewy - tata wybiera nawozy i ziemie a mama kwiaty i drzewa ozdobne. I jak z nimi raz sie wybralam ( i ze Stachem) to zdumiona bylam jak im obojga oczy blyszcza i patrza na siebie z zachwytem:happy:...Dla mnie ogrod to wygodny lezaczek, miekka zielona trawka i cudne widoki...ale trzeba sie z Ta Miloscia Do Ziemi urodzic i na efekt radujacy wszystkich zapracowac. tak wiec, Tygrusku - Szacun!!!

A ja dzis dostalam druga paczke z Bobovity:-). Idac za glosem ktorejs z was (wybaczcie, nie pamietam :zawstydzona/y:) napisalam drugiego maila ze skarga ze nie dostalam jeszcze paczuszki...i przyszly dwie. Szkoda tylko ze w obu bylo to samo. Ale 'darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby' jak to mowia i jeden musik owocowy zwedzilam Stachowi - nie nie poradze ze tak lubie jablko z bananem!:-D:rofl2:
I juz nie moge doczekac sie jutra - moja mama o 11.oo przybedzie zaopiekowac sie wnukiem a ja pedze na pazurki, pedicure a potem na dluugo( bo farbowanie) do fryzjera. Jak nie bedzie tragicznie to wkleje fotke z "new balejage" hehe...choc jesli bedzie katastrofa to tez nie omieszkam sie wyzalic:baffled::crazy:.

mój też ma takie policzki od jakiegoś czasu
ale na ulotce od maści na obolałe dziąsła wyczytałam że rumiane policzki to objaw ząbkowania więc się nie przejmuję że wygląda jak ruska babuszka;)

Majandra - gratulujemy z Tymusiem Maciusiowego ząbka:tak:

Hruda - ale fajnie, że możesz wybrać się na dopieszczanie urody, a balejage na pewno wyjdzie dobrze, bo ładnym dziewczynom wszystko ładnie wychodzi:tak::tak:;-)

Nam też idzie ząbek, ale jakoś tak dziwnie bo górna trójka chyba
:szok::szok::szok:. Bardzo boli, masowanie nie przynosi ulgi, ani DentinoxGel... Dziwne, bo biały zarys ząbka widać z boku dziąsła a nie na dole, mam nadzieję, że wszystko jest OK i że się wyrżnie jak najszybciej.

Ok, uciekam, bo Tymek ma problem z zaśnięciem, a za kwadrans mają przyjść nasi przyjaciele na kawkę i winko... Miłego wieczoru życzę, może jeszcze zajrzę przed spaniem <papatki!!>

reklama
Dziewczyny, widziałyście książkę Tracy Hogg "Zaklinaczka dzieci"? Dopiero wczoraj się kapłam, że jest po polsku i zastanawiam się czy sobie nie kupić. Ale mam jej Język niemowląt i Język dwulatka i nie wiem czy nie będzie tam tego samego, i to dla malucha któego już w miarę ustawiłam.

A mój ślubny kupił właśnie motor i mi kupił błękitny kask :szok: Nic tylko będę też musiała zrobić prawko jazdy :laugh2: On to mnie wciąga w te swoje gierki. Najpierw deska, teraz motor :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry