hruda
Fanka BB :)
My bylismy. Nie byla to lekcja z instruktorem tylko takie pluskanie z mama...Wazne zeby w plywalni znajdowal sie specjalnie przystosowany basenik dla szkrabow - ciepla woda i nie za gleboki! Rzeczy ktore polecam wziac dla malucha - swimmersy oczywiscie, fotelik samochodowy by w razie co odlozyc w nim maluszka i na to gruby recznik by okryc go podaczs transportu do szatni (Stachu trzasl sie z zimna ale byl radosny). Podejrzewam ze w kazdej tego typu plywalni sa specjalne szatnie dla matek z dziecmi gdzie znjadziesz przewijaki itp. Wez na wszelki wypadek suszarke by wysuszyc malemu wloski, no chyba ze wiesz ze maja na bank. No i rzeczy do przewijania, kremy pieluch itp...jesli nie karmisz cycem mozesz wziac jedzonko bo z reguly bajtle sa po tego typu sensacjach glodne...moj nie byl...Ogolnie hHarsh - polecam polecam polecam!!! wszystko bylo ok, przerazajace tylko dla mojego Staska byly prysznice - obowiazkowe przed wejsciem do wody a takze oswajajace malucha - moj byl taki przestarszony jak usadowilam go w spec.foteliku w kabinie i mimo ze odkrecilam b.slaby strumien rozplakal sie...wiec harsh - ostroznie. Pisalam juz ze Stachu pluskal sie jak zabka ( autentycznie wykonywal takie ruchy nozkami jak w "zabce") i nawet nie wystrszyll sie tryslajacej fontanny na srodku basenu.ja tez sie dzis witam
Oczy mam na zapalki, Olaf robi mi jazdy od kilku dni niemilosierne.
mam pytanie basenowe. Ktora z Was byla juz na basenie> Ktora sie wybiera? Bo ja sie przygotowuje do tego momentu w sumie i moze ktos ma juz jakies doswiadczenia?
Wrocilismy od lekarza znow z kwitkiem. Tym razem lekarka nie chciala szczepic malego zanim nie zobaczy wynikow moczu. Na siusiaku i jaderkach Staska znow zrobily sie zmiany i tym razem woli sprawdzic. Poza tym, okazalo sie ze moj smyk wcale nie zabkuje!!!!! To znaczy ma spuchniete dziaselka ale nie na tyle zeby mozna bylo mowic o wyzynaniu sie zeboli. Jego marudzenie spowodowane jest moze tym siusiakim albo co...kurcze, robie te badania bo nie ma zartow... a wlasnie? czy ten mocz musze zebrac do tego woreczka tuz przed badaniem? czy moge wieczorem i wlozyc do ...lodowki?

.