Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Tzn. jeszcze przez chwilę siedzę, a potem mykam pod prysznic i do wyrka, bo ostatnio mam nocki przerywane. Tzn. Tymek budzi się koło 2:00 i przez 45 minut harcuje (jak sobie tylko gada, to kimam na pół gwizdka dalej ale jak płacze to muszę się trochę pogimnastykować), a potem po 5:00 i sprawa ma się tak samo. Dzieje się tak odkąd daję mu mniejsze porcje jedzenia, tak jakby mu nie starczało, choć na ostatnie jedzenie i tak daję mu 130 a nie 100 ml. A tak w ogóle to nie mogę go przestawić, żeby mi zasypiał na dłużej później. Uparł się i ok. 18:00 Tymek już w objęciach Morfeusza.

Ale skoro guru przedstawil taki pomysl...nie maja gadania!

i strzelil kimono!Atru - zwykle badanie...planowalam zebrac do kubeczka ale przez pol godziny lezalam z nim na tapczenie i nic...teraz zalozylam ten nieszczesny woreczek i jest kapka, 1ml? lipa...czekam dalej!A wracając do tych bardziej przyziemnych spraw, takich jak siuśki do badania krwi, to potrzebujesz to na posiew czy zwykłe badanie? Bo jak na posiew to odradzam woreczek, niestety, nie gwarantuje sterylności próbki. Moja pani pediatra nawet do ogólnego polecała "łapanie" do pojemniczka. Nie było to nawet takie trudne, tylko z pół godziny musiałam czatować z pojemnikiem i Tymkiem na przewijaku, aż mój synek łaskawie zrobi siusiu;-):-)
Oczywiscie ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko wrecz przeciwnie cieszymy sie bardzo, ze dolaczaja do nas kolejne dziewczyny i ich wrzesniowkowe skarby, ze dolaczaja do nas na dluzej nie na chwilke...Myślę, że reszta weteranek wrześniowych nie będzie miała nic przeciwko temu. Na początku nasza lista była o wiele dłuższa, ale na końcu zostawiłam tylko te Wrześniówki, których pojawienie się na naszym wątku nie było jednorazowym zjawiskiem. Wkońcu nie chodziło nam o stworzenie listy wszystkich kobiet mających termin porodu na wrzesień 2007, tylko o upamiętnienie tych wszystkich wspaniałych babeczek, które spotkały się na BB w tym samym celu - "bycia" ze sobą, by wspólnie przetrwać ciążę, poród i dalsze dni, już z maluszkami u boku. To, że niektóre z nas odnalazły to forum wcześniej, a inne później, nie ma jak dla mnie większego znaczenia. Grunt, że w pewnym sensie stworzyłyśmy jakąś społeczność, wracamy tutaj tak często jak to możliwe, czujemy się dobrze w tym towarzystwie i możemy nawzajem się wspierać.