hruda
Fanka BB :)
Wiec tak...wyniki Stas ma nie najlepsze ale nie jest to poowd do niepokoju bo to "tylko" nieznaczna infekcja ukl. moczowego wiec musi lykac Bactrim i vitamine c.
Ulzylo mi juz zupelnie i bardzo dziekuje za wsparcie drogie "sekciary"
Maraniko - witam ponownie..wiesz ze czasem obgadywalysmy ciebie;-)
?
Aneczka - myslalam wlasnie wczoraj o Tobie, fajnie ze znow jestes...i gratulacje Nelowego ząbala!!!
Harhs - ja tez cwiczylam 6W ale wymieklam...
Carioca - moj artysta gardzil herbatka ale od kilku dni wypija co nie co czyli gora 40ml dziennie...ale sika za trzech!
Blimka - dzis podzielilam sie wiadomoscia o nowej "paczce" kolezanek - BBkolezanek z moja mama - i zachwycila sie ta informacja ze w nowoczesnych czasch sa nowoczesne formy przyjazni i ona to w 100% popiera...fajna mam mame
...poza tym apropos rozkopywania...moj uwielba wystawic szpyty za barierke lozeczka bo tak najlepiej mu sie spi...pora chyba na obnizenie poziomu...
tygrysku - pewnie ze sie slusznie sie wsciekasz...zreszta wiesz ze my wszystkie ciebie podziwiamy ze bez zajakniecia poddajesz sie tylom obowiazkom domowym..aale Ty chyba to lubisz:-)...ja czasem wole odpuscic sobie cos by zajac sie soba albo zrobic cos wylacznie dla siebie np ksiazka!
Ulzylo mi juz zupelnie i bardzo dziekuje za wsparcie drogie "sekciary"
Maraniko - witam ponownie..wiesz ze czasem obgadywalysmy ciebie;-)

?Aneczka - myslalam wlasnie wczoraj o Tobie, fajnie ze znow jestes...i gratulacje Nelowego ząbala!!!
Harhs - ja tez cwiczylam 6W ale wymieklam...
Carioca - moj artysta gardzil herbatka ale od kilku dni wypija co nie co czyli gora 40ml dziennie...ale sika za trzech!
Blimka - dzis podzielilam sie wiadomoscia o nowej "paczce" kolezanek - BBkolezanek z moja mama - i zachwycila sie ta informacja ze w nowoczesnych czasch sa nowoczesne formy przyjazni i ona to w 100% popiera...fajna mam mame
...poza tym apropos rozkopywania...moj uwielba wystawic szpyty za barierke lozeczka bo tak najlepiej mu sie spi...pora chyba na obnizenie poziomu...tygrysku - pewnie ze sie slusznie sie wsciekasz...zreszta wiesz ze my wszystkie ciebie podziwiamy ze bez zajakniecia poddajesz sie tylom obowiazkom domowym..aale Ty chyba to lubisz:-)...ja czasem wole odpuscic sobie cos by zajac sie soba albo zrobic cos wylacznie dla siebie np ksiazka!

. A za półtora tygodnia mam egzamin z prawa karnego

...a na spotkanie pisze sie b. chetnie ale chyba taz po swietach, jak Carioca, bo lece do mezula do uk...