Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nie chce żadnego sierściucha na naszym mieszkaniu. Teraz rodzice rozpieszczają ją gorzej jak własne wnuki

A napięcie mięśniowe, a raczej problemy z nim, są niestety dość powszechne - mój Tymek od dwóch miesięcy jest rehabilitowany i już widać efekty. Nie odchyla już nieprawidłowo główki, nie robi mostków leżąc na pleckach, a leżąc na brzuszku nie opada na plecki. Tymek jeszcze trochę układa się w rogalik ale według naszej lekarki od spraw rehabilitacji i tak jest już o niebo lepiej. Tak więc widzisz, ćwiczenia przynoszą szybkie i oczekiwane rezultaty!
no naszukala sie naszukalam jezdzilam po calym hamburgu a okazalo sie ze najlepsza przychodnia jest na mojej dzielnicy tak wiec super daleko nie mam wiec sama moge z hanifka jezdzic autobusem bo prawka nie mam co do jezyka to jeszcze nie jest dobrze rozumiec rozumie ale ciezko jest mi mowic cos tam powiem no i odpowiem ale jeszcze nie tak dobrze jakbym chciala wazne ze dogadalam sie z lekarkaKlavell - zazdroszcze odnalezienia przychodni i tak kompetentej lekarki. Rozmawiasz tak biegle po niemiecku? mowilas cos ze chodzisz do szkoly jezykowej?..a moja lekarka niby mila ale taka jakas zabiegana, szybko,szybko,pogada, na koncu sie usmiechnie i good bye!
..moze i kupuja ale u mnie chrzestni..z innej planetyhruda-jeśli chodzi o chrzest to ja też miałam taką chustę-serwetkę. W sumie i chustę i bluzeczkę kładzie się na brzuszku jak ksiądz mówi żeby je włożyć dziecku. Ale czy to nie rodzice chrzestni kupują szatkę? Mama szatkę,a ojciec świecę

- kuzynka z Niemiec, zupelnie nie w temacie a chrzestny marynarz wiec tez nie bardzo...ale dzieki za info! wezme te szatke!
Zapraszamy do częstszych wizyt. Co do asymetrii, to jest to dość obszerny temat. Podaję ci linka do stworzonego przez nas wątku na temat asymetrii i problemów z napięciem mięśniowym, bo kilka nas miało z tym wszystkim do czynienia.
a może nawet komp ma mnie dość;-)

Słodkie :-):-)
coś w tym jest prawdaCarioca pisze:Nuska - na szczescie nie ma mnie w Trojmiescie, a co do probiotykow to podaje LacidoBaby - to jest probiotyk z prebiotykami, skomponowane specjalnie dla maluszkow i mogą go brac dzieci ze skaza bialkowa. Ale podaje mu co 2-3 dni. Ma waniliowy smak i Staskowi bardzo smakuje. Faktycznie znowu wczoraj jak sie rozpisalas to dziewczyny posnęłyPrzykro mi z powodu kotka, a jak się wabił?

Lekarka kazała z małą ćwiczyć bo ma 5 miesięcy i nie przewraca się na boki(dodatkowo wygina się w łuk i bardzo pręży nóżki).Poszłam więc z nią do neurologa dziecięcego (akurat moja ciocia się tym zajmuje) , który zalecił rehabilitację (ten brak przewracania to jeszcze norma ale im będzie starsza tym bardziej będzie się buntować przy ćwiczeniach- co juz zauważam...)U Zuzki wynika to prawdopodobnie z tego , że miała po porodzie bardzo wysoką żółtaczkę (lekarze w szpitalu tego nie zauważyli...)Czym objawia się takie napięcie mięśniowe? Czy lekarka przy badaniu malucha przed szczepieniem zauważy to??
Luandzia,myślałam,że mój Matuś rośnie za szybko(też 80cm),bo rówieśnicy Matusia są o dobry rozmiar mniejsi![]()