reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneczka bo my z Hruda mamy jakis sentyment do tego miasta;-)
A ten moj lowelas pamietam dobrze,mieszkal na powstancow warszawy,jakos blisko do glownego deptaka i jakies tam wybajerowanej w tamtych czasach fontanny.

Gabdis - jakos tak sie utarlo ze takie pary sa na ulicach...ale przyjrzyj sie: wszyscy do siebie idelanie pasuja. Jak ona sliczna, idealna i wymuskana to i on lovelas..jak ona nie-grzecznica to i on taki lobuz...ja przynajmniej baaaardzo dawno nie widzialam pary o przeciwstawnych cechach ogolnych...

hruda to sie w Anglii napatrzysz.Tutaj chlopaki sa chude jak szczypiory,a dziewczyny hmmmm typowa Angielka 90kg.I jakie maja branie:szok:

Do spania z wami ;-);-);-)ja tu się próbuję oderwać od kompa ale ciągle mnie korci aby tu zobaczyć i tak czytam was juz odchodzę ale znowu czytam i nie mogę się z wami rozstać. A właśnie rozliczałam pit:baffled: i ulga na dzieci mi się spodobała:-):-):-)

a ja zglodnialam!!!!Caly tydzien sie odchudzalam, walczylam dzielnie z tym, zeby nie jesc po 20, wiec wkoncu musze sobie pozwolic...zajadam sie domowej roboty pitta MNIAM!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry