Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wam powiem ze nigdy nie widzialam ale tlumacze to sobie tak,znam siebie i wiem ze gdybym miala okazje widziec ducha to bankowo mialabym po tym motywie cos z glowa..powaznie..albo umarlabym na zawal alo bala sie do konca zycia i to wpedzilo by mnie w chorobe psychiczna dlatego jezeli ktos tam czuwa nad tym wszystkim to chyba probuje oszczedzic mi tego i nigdy mi ducha zobaczyc nie bedzie dane.
Aneczka no moze nie dokonca Wam zazdroszcze,tylko troszeczke i mam nadzieje ze nie urazilam Twoich uczuc jak cos to bij smialo:-) No a co z tymi duchami opowiadac...
chwila, chwila...nie jeden czarny kot tylko dwa...spia wlasnie kolo mnie
Ale powaznie, co do duchow, zeby bylo jasne, nie zajmuje sie ich tzw wywolywaniem ani nic z tych rzeczy - bo to dopiero masakra!!! powiem krotko - rczej odwrotnym skutkiem i ogolnie ezoteryka! ale na powaznie a nie tylko wrozeniem z fusow i horoskopem w Tele Tydzien itp