reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Paskudne jestescie...mnie tu skreaca od braku...laku...a wy o statysfakcjach i apetytach...:-pJak bede za tydzie u mojego J to wam takiego smaka zrobie ze...MEZOWIE BB-HOLICZEK - MIEJCIE SIE NA BACZONOSCI...i miejcie (...) na bacznosc :-D:-D:-D:-D

Wiecie co to jakis cud ze ja tu z Wami jeszcze siedze i pisze zawsze o 9 odplywalam w objecia Morfeusza,ale juz nie daje rady,oczy mi sie zamykaja.Mam nadzieje ze wkrutce sie wdroze i bedziemy klikac do rana.

Przyznam sie ( konczac TEN temat) ze za kazdym razem gdy mowilam o tej mojej fascynacji to grono osob w dziwny sposob dzielilo sie na pol- na tych ktorych wiedza ta przyciaga jak magnez i maja tysiac pytan do i na tych ktorzy od razu na mnie spogladali z rezerwa...i omijali. Tak wiec, koncze ten temat, bo i tak pewnie jutro kilka z was nie bedzie mnie odbierac "realnie"

reklama
Hruda teraz juz wiem że Twój avatar to oko kota a ja myślałam ze to czarny kruk:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziwne ja miłośniczka kotów tak się pomyliłam "ale ten kruk teraz by do ciebie pasował;-);-);-)"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry