klavell
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny ale zescie naklikaly...wy spania nie macie czy co???
no i moja noc wygladala nastepujaco o 20 dalam hanifce mleczko 30 ml wiecej niz zwykle i do tego 2 miarki kleiku i obudzila sie o 2:00
szok normalnie to budzila sie dwie godziny wczesniej czyli gdzies o 12:00 no i sie przebudzila to dalam jej troche wody ale nie zasmakowalo jej to wpila pare lykow i nie chciala lezala sbie jeszcze 40 minut nie wiem czy spala czy lezala ale ciho byla o 2:40 dalam jej mleczko zrobione wedlug zalecen czyli z jednej miarki mniej niz do tej pory i zaraz zasnela i spala dio 6:00 dostala normalnie 120 ml mleczka i ladnie spala do teraz wlasnie sie obudzila
i mam takie pytanie czy z tego mleka o 6:00 tez mam pomalu rezygnowac czy to normalnie jej podawac???
no i moja noc wygladala nastepujaco o 20 dalam hanifce mleczko 30 ml wiecej niz zwykle i do tego 2 miarki kleiku i obudzila sie o 2:00
szok normalnie to budzila sie dwie godziny wczesniej czyli gdzies o 12:00 no i sie przebudzila to dalam jej troche wody ale nie zasmakowalo jej to wpila pare lykow i nie chciala lezala sbie jeszcze 40 minut nie wiem czy spala czy lezala ale ciho byla o 2:40 dalam jej mleczko zrobione wedlug zalecen czyli z jednej miarki mniej niz do tej pory i zaraz zasnela i spala dio 6:00 dostala normalnie 120 ml mleczka i ladnie spala do teraz wlasnie sie obudzilai mam takie pytanie czy z tego mleka o 6:00 tez mam pomalu rezygnowac czy to normalnie jej podawac???

) zauroczyła ta piosenka:
Prawda jest taka ze znam osoby, sama nia jestem!, ktore mocno chodza po ziemi a wiedza duchowa pozwala im siegnac do najwrazliwszej czesci swojej osobowosci, dac odpowiedzi na bardziej egzystencjonalne pytania lub nadaje zyciu glebszy sens...Ja interesuje sie numerologia ( jestem po 3 letniim kursie), wiedza duchowa i praca na planie podswiadomosci ( planeta).Mam respekt do tarota i run ale nie stawiam, do reiki rowniez...co do kart klasycznych, chiromanii, astrologii, mam zupelnie luzny stosunek, a przede wszystkim brak mi wiedzy i zaciecia na ten temat...Mam jednak respekt do calej ezoteryki, nie traktuje to jak zabawe czy mile spedzanie wieczorow z kolezankami...I juz nie mam "naiwnej" checi przekonania wszystkich wokoło do tego ze COS jednak jest, ze to wszystko ma swoj wielki duchowy sens...juz nie