reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam was kochaniutkie,

Nie nadrobie zaleglosci na forum bo czasu mi brak. Nie wiem jak wy to robicie!!!!!! Obecnie klawiatura pali mi sie pod palcami gdyz nie wiem czy zdaze napisac zanim Nastka sie obudzi :baffled:

W pn wrocilismy z Polski - lot samolotem Nastusia zniosla bardzo dzielnie, na start szykowalam jej mleko a ona jak tylko uslyszala silniki to od razu zasnela i z mleka byly nici, na ladowanie zrobilam podobnie a ona znow mi zasnela. A tak sie bawila, jadla...ciesze sie ze mam juz to za soba :-D bo sie bardzo martwilam tym lotem
Teraz caly czas sie rozpakowywuje...i szukam miejsca gdzie upachac upchac te rzeczy. Nastka ma juz pewna gardrobe na lato... ma wiecej ciuchow ode mnie :-D lacznie z tata :-D:-D

Musze sie pochwalic ale Nastka sama siedzi a gdy leci na bok to sie podpiera i stara sie odepchac a jak siedzi tylem do jakiegos nadchodzacego glosu to jesze jak sie podpera to sie odwroci i patrzy :) Oczywiscie nie wyobraza sobie innej pozycji od siedzenia :-D
Zrobila sie znowu krzyczaca...pewnie to tesknota za dziadkami...Juz to przechodzila jak bylam w Polsce i dziadek wyjechal po 2 tygodniach i go nie bylo 1,5 tyg ! Wtedy myslalam ze odlece ze zmeczenia.

W dodatku Moj zmienil prace, juz 3 tyg ma szkolenia i jeszcze bedzie mial szkolenia przez najblizesze 1, 5 miesiaca a w polowie kwietnia wylatuje na Floryde na kolejne szkolenia- zostaniemy same :sorry2:

No i juz musze leciec bo slysze ze Nastka mruczy

Pozdrawiam Was serdecznie, sciskam Wasze pociechy

Ps1 Zdradcie mi ten sekret i powiedzcie jak wy to robicie ze macie tyle czasu na bb

ps2 AAAA dzis Nastusia pierwszy raz zjadla na drugie siadanie budyniek (sama go krecilam) , polalam go deserkiem owocowym a ta tak zajadala ze myslalam ze mi lyzeczke wciagnie !!!!

reklama
Blimka - a jak myslalas? YouTube - Stevie Wonder - Happy Birthday na mnie mozesz liczyc w swietowaniu :-D:-D:-D...i chyba znow podpadne - Blimkus, skarbie, co to za nieszczescia? wszystko przed toba, co to jest 30 lat..phi:-D:-D:-D
Dzięki za piosenkę młodemu też się podoba
największe nieszczęście to że mi net wysiadał wczoraj i tak wolno chodził że myslałam że oszaleje
miałaś świętować moje urodziny a mi się rozłączyło

Blimka mi tez sie licznik w styczniu wyzerowal i jak pomysle ze zblizam sie do 40 to mnie dreszcze przerazenia przechodza.

A jak miałam 18 lat to mi się wydawało że jak ktoś ma 30 to już jest taki staryyyy dorosły i w ogóle wie czego chce w zyciu itd...

Aneczka i inne wystraszone - (mialam skonczyc temat ale moze wyjsnie:nerd:) Duchy pokazuja sie bo same zbladzily. Nie zawsze by przestraszyc lub przestrzec. I na planie ziemskim mamy nad nimi ogromna przewage bo...mamy cialo a one nie. To one sa zagubione, przestraszone...doskonale to pokazal film "Szósty zmysl"...one czesto nie wiedza ze umarly...pomodlic sie za nie, odeslac i nie bac sie. Dobranoc:-)
A ja polecam film " THE OTHERS"
jak dla mnie lepszy niż szósty zmysł
Mała-gorzatka - ja znajduje czas na bb jak mój się bawi albo śpi, ja lecę do PL jutro po południu i już się boję jak to będzie. Mam nadzieję że sie nie będzie wydzierał i też zaśnie...
Ide się pakować robić pranie itd...

Malgorzatka - witamy w Boalndii i BBlandii...fajnie ze mialyscie spokojny lot..mnie czeka "to przezycie" w przyszla sobote:baffled:...
Blimka, powodzenia w chmurach: pamietaj - viburcol, duzo snu w ciagu dnia
i...optymizm zeby Davidek przezyl to...znosnie! Fakt - film "Inni" jest bardziej intrygujacy ale "Szosty..." warsztatowo opisuje co i jak...
Cariocca - muzyka z Robin Hood'a to zespol The Clannad..z tej samej polki co Lorenka...skomponowal tez muzyka do "Ostatniego Mohikanina" hmmmm...
dobrze masz z tym dziadkiem:-)

malagorzatka witaj z powrotem i wklej jakies zdjecia siedzacej Nastki na zamkniety.A ha nie wiem czy Etka wyslala juz list do moderatora.
A wlasnie dziewczyny chyba malagorzatka jest juz dlugo na watku i moze sie przylaczyc do zamknietego?

A ja uwielbiam River Dance a w szczegolnosci w wydaniu Michaela Flatleya.To zdumiewajace jak tyle ludzi potrafi sie zgrac w jednym tempie i bez najmniejszej pomylki perfekcyjnie wystukac obcasami caly pokaz.Dla zainteresowanych wkleje fragment YouTube - Lord Of the Dance - Cry of the Celts [Michael Flatley]

Gabdis - zdumiewajaca ekspresja:-):szok:...ale sie zrobilo sredniowiecznie i tak basniowo...
A ja klikam spokojnie bo Moje Szczescie strzelilo sobie kolejna drzemke:
1)7.oo-8.45
2) 9.45-10.3o.
3)10.45-do teraz...ten to ma zaciecie...i chwala!:-)
...wiec jesli o mnie chodzi to ja mam czas: na ogarniecie siebie, i domu i BB

Ja tez dzisiaj w domciu wiec mam czas na BB.Kurcze ale ten moj starszak sie meczy,goraczke juz zbilam,ale ma straszny katar i zatkany nos.I ciagle podchodzi do Andzelki bo chce sie z nia bawic, przeciez nie moge ciagle powtarzac - nie dotykaj jej bo jestes chory.Trudno jak mala zlapie to wtedy bede sie martwic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry