reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale sobie narobilam
Siedze sobie na lozku i klikam z wami a tu nagle poczulam cos mokrego na tylku.
Cala butelka mleka ktora studzilam dla malej,przechylila sie i wyciekla na lozko no i na mnie

reklama
A to mój ukochany kawałek Clannadu YouTube - DQMW - I Will Find You

Nie wiem, czemu tam jest napisane, że pochodzi z Dr Quinn. Przecież to muzyka z mojego ukochanego Ostatniego Mochikanina. W ogóle uwielbiam cały soundtrack do tego filmu. Mogłabym glądać film i słuchać tej muzyki na okrągło. I ten motyw przewodni... normalnie ciarki po plecach przechodzą, jak tego słucham:
YouTube - The Last of the Mohicans
atru - podpisuje sie obiema rekoma, nogami i...czym jeszcze mozna...a ciarki mam bez wzgeldu na to ile razy sluchalam ten kawalek i ogladalm film...za kazdym razem z szeroko otwartymi oczami..moment jak jej siostra skacze w te przepasc...niewiarygodne
klavell - Robin Hooda puszczali za czasow "ciezkiem komuny" - chyba w soboty...ja mialam moze 8-10 lat, nie pamietam...ale dziwie sie ze nie powtarzaja..na pewno inaczej byl go teraz odebrala

hihihi no klavell to nic dziwnego że nie pamiętasz
kurcze to chyba w piątki leciało bo pamiętam że dawali mi do jedzenia gzikę z ziemniakami (u nas zwykle w piątki w czasach komuny było) a ja jadłam ten ser i wgapiałam się w telewizor marki "rubin" i oglądałam
też jestem ciekawa jak by się to teraz odebrało po latach ale te nowe robin hoody to są za bardzo wydziwiane dla mnie tamten był taki realistyczny osadzony w średniowieczu z długimi sukniami bez makijazu a nie tak jak teraz seksowne skórzane mini itp. jakoś mi to nie pasuje do tamtej epoki

ech Klaviel, Klaviel... roczek... :sorry2: Ja oglądałam z wielkim zacięciem, trochę straszno mi było bo ten las taki mroczny był...

A propos 30tki - kiedyś się miało inne podejście do tego wieku. Ja nawet jak miałam 15 lat i wyliczyłam sobie, że w millenijny sylwester będę miała 22 lata to myślałam sobie "o szkoda, bo pewnie bedzie dobra impreza, a ja bede taka stara". Ale wtedy 30letnia pierworodka to był ewenement, czasy dansingów i "teksasu" marmurku. A i tak Millenium to impreza mojego życia, mimo tego ze bylam "taka stara" ;-)

Zagadałyście mnie cwaniary a ja się stanowczo dopinam o opinię na poniższy temat!

U mnie tez maly sukces z nocnym przesypianiem staskowym, bo wyjatkowo wypil duza butle 210 ml z kleikiem o 18:30 (zazwyczaj wyciumka tylko 100 ml) i spal do 3:30. Dalam mu znowu duża butle i spal do 6:30! Chcialbym go oduczyc tej nocnej butli jeszcze, ale w ciagu dnia nie wyrobiłby się z przykazaną porcją mleka 4x180 ml. On zjada rano tylko 120 ml, potem kolo poludnia kaszke na mleku tez 120 i wiecej nie zje bo trzeba tez zmiescic deserek i obiadek. Moze mieszac mu deserek z tą kaszką i zrobi sie dwa w jednym:confused: i moglabym dac mu w nocy tylko wody i sprobowac ululac?

hehe dla mnie dorosli byli 8-klasisci jak ja sama bylm w 6tej klasie:-D:-D:-D...ale przyznam sie ze majac 20-21 lat czulam sie bardzo dojrzala...a teraz 8 lat pozniej czuje sie mlodsza a i czasem najdzie mnie Fiu-Bzdziu - jak to mawia moj slubny...aaa apropos Fiu-Bzdziu to ide dzis wieczorem, w ramach zblizajacych sie wielkimi krokami "starych";-) urodzin na "Sopot by the Night" z dwiema przyjaciolkami. Wszytski zostawiamy dzieciaczki w"dobrych rekach" i w droge.:-D

:-):-D:-D:-D:-D
hehehe ale się uśmiałam, Carioca mi przypomniała marmurkowe dżinsy
a jakie były sposoby żeby sobie coś wymarmurkować. Się wiązało dżinsy sznurkiem i moczyło w jakichś wywarach
wtedy też modne były spodnie piramidy takie pod pachy :-D:-D:-D
jak ja sobie obliczałam ile będe mieć lat w 2000 i mi wyszło 22 to myślałam że będę mieć już męża i dwójkę dzieci i będę strasznie dorosła
tymczasem ten sylwester też był najfajniejszy w moim życiu najlepsze lata to były, wolność szaleństwo imprezy wakacje koncerty festiwale ahhhh
żal minionych lat;)
Carioca - możesz pomieszać deserek albo dawaćmu jakąś przekąskę co 2 godziny w dzień. Mój np. nie najada się obiadkiem za bardzo zje słoiczek a za godzine czy dwie już się domaga mleka...
Ja bym spróbowała dawać w nocy wodę wtedy może mu się w dzień apetyt zwiększy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry