Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
atru - podpisuje sie obiema rekoma, nogami i...czym jeszcze mozna...a ciarki mam bez wzgeldu na to ile razy sluchalam ten kawalek i ogladalm film...za kazdym razem z szeroko otwartymi oczami..moment jak jej siostra skacze w te przepasc...niewiarygodneA to mój ukochany kawałek Clannadu YouTube - DQMW - I Will Find You
Nie wiem, czemu tam jest napisane, że pochodzi z Dr Quinn. Przecież to muzyka z mojego ukochanego Ostatniego Mochikanina. W ogóle uwielbiam cały soundtrack do tego filmu. Mogłabym glądać film i słuchać tej muzyki na okrągło. I ten motyw przewodni... normalnie ciarki po plecach przechodzą, jak tego słucham:
YouTube - The Last of the Mohicans
Ja oglądałam z wielkim zacięciem, trochę straszno mi było bo ten las taki mroczny był... U mnie tez maly sukces z nocnym przesypianiem staskowym, bo wyjatkowo wypil duza butle 210 ml z kleikiem o 18:30 (zazwyczaj wyciumka tylko 100 ml) i spal do 3:30. Dalam mu znowu duża butle i spal do 6:30! Chcialbym go oduczyc tej nocnej butli jeszcze, ale w ciagu dnia nie wyrobiłby się z przykazaną porcją mleka 4x180 ml. On zjada rano tylko 120 ml, potem kolo poludnia kaszke na mleku tez 120 i wiecej nie zje bo trzeba tez zmiescic deserek i obiadek. Moze mieszac mu deserek z tą kaszką i zrobi sie dwa w jednymi moglabym dac mu w nocy tylko wody i sprobowac ululac?

...ale przyznam sie ze majac 20-21 lat czulam sie bardzo dojrzala...a teraz 8 lat pozniej czuje sie mlodsza a i czasem najdzie mnie Fiu-Bzdziu - jak to mawia moj slubny...aaa apropos Fiu-Bzdziu to ide dzis wieczorem, w ramach zblizajacych sie wielkimi krokami "starych";-) urodzin na "Sopot by the Night" z dwiema przyjaciolkami. Wszytski zostawiamy dzieciaczki w"dobrych rekach" i w droge.