reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
malagorzatka witaj z powrotem i wklej jakies zdjecia siedzacej Nastki na zamkniety.A ha nie wiem czy Etka wyslala juz list do moderatora.
A wlasnie dziewczyny chyba malagorzatka jest juz dlugo na watku i moze sie przylaczyc do zamknietego?

No i jak?????Bo zero odzewu z Waszej strony????
I żeby listy jeszcze nie zamykać to które osoby mam wpisać :confused:
Decyzja należy już do Nas!!!!!

A ja właśnie wróciłam z PRZYSIĘGI szwagra.....mąż nafazowany a ja umęczona bo prowadziłam i zajmowałam sie dzieciaczkami.W sumie to niedaleko bo to Wrocław ale było mi potem męczyć się z Bartkiem który nie chciał spać u teściowej,był marudny i chyba zauważyłam malutki biały slad na dziąśle:confused: Czyżby ząbek:confused::sorry2:Bartek nie był z nami tylko z moją mamą, Olkę zabrałam żeby zobaczyła żolnierzy:tak:
Ja spadam bo oczy się kleją...rano trzeba wstać:szok:

A u mnie juz wszyscy spia hanifka jak zwykle padla po mleczku o 20:00 maz tez sie juz polozyl, bo jutro z rana nad morze jedziemy pospacerowac, no ja oczywiscie jeszcze na solarium musze skoczyc:)))
aco dzis tu tak pusto, piatek jest zadnego winka nie popijacie???

Jeszcze mloda godzina:-) Dzis wychodze do pubu pierwszy raz od dluzszego czasu z okazji swojego przyjazdu moj dobry znajony organizuje mala posiadowe;-) o 22:00 juz chyba bede 'wolna' bo mala dzis nei spala prawie caly dzien i juz marudzi wiec ide ja kapac a potem sie wyszykowac:-)

Etka - pytanie, czy Malagorzatka sobie życzy;-);-);-) A na poważnie, Mala-gorzatka jest z nami od września 2007 i wiernie się nas trzyma. Myślę, że czas uznać ją za weterankę naszego pola walki i jako taką dopisać i do listy Wrześniówek, i do wątku zamkniętego. A jeżeli Gosia sobie życzy, to niech da znać na priwa mojego - będę potrzebować danych według tabelki w wątkach przyklejonych, żeby ją dokoptować do listy mam i skarbów. No i może wkońcu poprawię te byki w liście, bo coś mój Word ostatnio sobie za dużo pozwala:-D

Etka, a dysponujesz jakąś listą użytkowniczek mających dostęp do wątku zamkniętego?

Aneczka - no to baw się dobrze i wypij jednego łyczka za moje zdrowie, bo ja siedzę dziś sama do późna. Małżonek poszedł sobie na fuszkę, a ja najpierw ululałam Tymka, potem powalczyłam z Kubą i wreszcie mam chwilę, żeby sobie popisać z Wami :)

No i wreszcie zajrzałam na Naszą-Klasę i poakceptowałam zaległe zaproszenia. Teraz mam was wszystkie.

reklama
Atru, ja jestem, już długo ale ambitnie czytałam co tu wczoraj nagrzmociłyście. Matko jedyna, jak będziecie pisały w tym tempie to co wieczór będę godzinę najpierw czytała zaległości ;-)

Ja już dostałam nawet kwiatka na dzień kobiet :-) I to wczoraj, i to od kuzynki ;-) Jest przedstawicielem handlowym i firma im nakupowała kwiatków żeby dawali kobietom. Kuzynka dała kilka ale babeczki jakoś dziwnie patrzyły na kwiatka od kobiety :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry