reklama

Wrześniówkowe mamy

dziewczyny mam problem. moj piotrus od jakiegos czasu robi kupy ze sluzem. dopoki byla to tylko jedna kupa dziennie zbytnio sie tym nie przejmowalam (reszta kup to normalne papki) ale od kilku dni robi ich wiecej- ok. 3 dziennie. do tego zrobi jeszcze ze dwie normalne. od wczoraj odstawilam obiadki na kilka dni. jak nie pomoze to sprobuje odstawic owoce. ale nie wiem czy to cos da bo te kupy pojawily sie znikad. nie wprowadzilam mu niczego nowego, kiedy sie zaczely. no i na poczatku byly to tylko nitki sluzu, od kilku dni jest go duzo wiecej.

reklama
Iza - może się jakaś infekcja drobna zaczyna. Spróbj podać Lacidofil czy coś w tym stylu + Nurofen dla dzieci 3 razy dziennie dawkę zgodną z wiekiem i wagą. Śluz to nie jest nic poważnego ale trzeba już troszkę dzieciątko obserwować, czy nie dochodzą do tego inne objawy.

uspokoilas mnie troche. zreszta tez z rezerwa podchodzilam do tego problemu i jedyne co mnie zaczelo martwic to to, ze tego sluzu jest coraz wiecej. 18 idziemy na szczepienie i sie moze czegos dowiem. do tego czasu go troche poobserwuje.

Kurka ja dzisiaj mojego smyka od rana zanudzam gadaniem
ma ma ma ma ma ma
a on nic tylko sie śmieje
a jutro moja matka go zacznie uczyć ba ba ba ba i będzie mieć satysfakcje jak powie baba szybciej niz mama:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D

izabela u mnie bylo podobnie z tymi kupkami zreszta juz o tym pisalam na forum.Pielegniarka powiedziala ze to jest zwiazane z zabkowaniem,ale ja mysle ze to od nowych pokarmow na ktory zareagowal niedojrzaly uklad pokarmowy.Od kiedy zaczelam podawac malej jogurt wszystko pieknie sie wyregulowalo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry