reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny - co to za nagoka na te paczki od Hippa czy innego sloiko-roba? ja tam dostalam z szkole rodzenia paczuszke Hippa i taka se - 2 probki kremikow, sliniak ( na gigantyczne karczycho chyba) i zylion ulotek - prawie cala zawartosc wyrzucilam a zostawilam lyzeczke, ktora notabene karmie obecne mojego glodomora...ja nie ma nerwow do tego typu "bonusow":baffled:

reklama
Normalnie w sklepie gap-a (tez old navy ale to ten sam koncern wiec konto jest jedno). Tylko wybralam opcje "na prezent" i jako adres wysylki podalam polamer i oni mi przeslali paczke do Polski ( trwalo to chyba poltora tygodnia).Polamerowi za przesylke zaplacila, paypolem , zeby nie placic cla.Ja kupowalam na wyprzedazach , chwilowo jest kiepski asortyment bo juz po wyprzedazy a jeszcze nie ma nowych rzeczy.Bardzo lubie tez rzeczy z firmy gymboree ( Cookie Disabled Error ) ale oni maja dosc wysokie ceny wiec poluje na wyprzedaze.

Gabdis - w koncu jakies sensowne pytanko hehehe:-D:-D:-D, czerwone, wytrawne i koniecznie hiszpanskie, ...ostatnio tylko takie bo jeszcze na zadnego kwasa nie trafilam. A ty jakie? trzeba opic blimkowatrzydzieche, co nie????

Blimka- jak urodziny, zyjesz? czy juz upojona zupelnie...:rofl::rolleyes:

żyje żyje, wino całe obalone stary mnie cały dzień nękał bo jak zobaqczył rano moje tańce przy studzience to myslał że mi do reszty odbiło i potem mi ciągle pisał na gg że nie chce mnie w wiadomościach dzisiaj oglądac i mam się z winem opanować hehe ale jak tu nie pić przy takiej rocznicy???? No jak???:dry::cool2:
Mój bąbel jeszcze nie śpi, leży w sypialni na wyrze i gada do żyrafy... pewnie ma to po mamie, lubi pogadać z kimś inteligentnym i mądrym
kurcze wino mi się skończyło ale chyba mam jeszcze martini więc jak Wy pijecie to ja też!!!:-p
no i zmieniam repertuar ze studzienki głęboko kopanej na
PARTY

Blimka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ,duzo zdrowka dla Ciebie i oczywiscie calej Twojej rodzinki.Moj ukochany szwagierek tez dzisiaj obchodzi tylko 35.

Ja już przeżywam że za 10 lat czterdziestka.... [WHY GOD??? WHY???] :angry::angry::-D:-D:-D
gdzie moje młode lata się podziały??? hę??:shocked2::shocked2::shocked2:
czemu czas tak szybko mija jeszcze nie zdążyłam się stać sławna bogata i potężna a już trzydziecha na karku.
I jeszcze dzisiaj internet mi sie psuje cuś
same nieszczęścia hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry