reklama

Wrześniówkowe mamy

klavell powolutku,krok po kroczku i Hanife napewno bedzie przesypiac nocki,a pomysl zeby podawac wode w nocy podobno sie sprawdza.

reklama
Ja też już jestem dostałam dziś paczki z NESTLE (kaszka, łyżeczka, mleko) i HIPPA(słoiczek, kaszka, kremik., łyżeczka +paczka w rossmanie do odebrania ) uwielbiam takie rzeczy dostawać bo zawsze jest jeszcze jakaś książeczka do poczytania a miło jest coś dostać.

Hej ja tez dolaczam do Mariannowych Kobitek:) Moja paczka z nestle przyszla cala rozwalona...tzn ta koperta byla rozdarta ale z posta NuSki widze ze niczego nie brakuje....eee a co to za paczuchy w rossmanie macie do odebrania?

Hej ja tez dolaczam do Mariannowych Kobitek:) Moja paczka z nestle przyszla cala rozwalona...tzn ta koperta byla rozdarta ale z posta NuSki widze ze niczego nie brakuje....eee a co to za paczuchy w rossmanie macie do odebrania?
W paczce HIPPA jest kupon na dodatkową paczkę tej firmy oraz kupony rabatowe na niektóre produkty hippa mi się bardzo przyda bo używamy tej firmy mleczko płyn do kąpieli itd.

A ja jeszcze nic nie dostałam,mimo że dawno wysłałam zgłoszenie:baffled::-(

I skończyło się na tym,że to ja uspałam Kubę. Teraz już mogę iść pod prysznic i do wyrka. I chyba tak zrobię.

Trzymcie się, babeczki, i do jutra.

Nuśka przypomnij mi co zrobiłaś że dostałaś tą paczkę z Hipp ja próbowałam się tam zarejestrować i klapa , a masz tego linka do tej stronki bo ja czyściłam pliki coocie

Czesc dziewczyny ja dopiero teraz i to na krociutko.dalej jestem u mamy wiec nie mam czasu pisac. Tak jak napisala Doti u nas byla dzisiaj sliczna pogoda wiec bylysmy pol dnia na polu ( dworze dla dziewczyn z srodkowej i polnocnej Polski). Mialam dzisiaj pierwsze zajecia z jogi i ledwo zyje , po prawie 9 miesiacach lezenia w ciazy mam zerowa kondycje.Zuzia juz spi jutro idziemy do szczepienia i prawdopodobnie wracamy do domku. Przyszla dzisiaj do malej dzisiaj wielka paka ciuszkow ktore kupilam w stanach -sliczne ,ale zastanawiam sie czy buty ktore kupilam jej na lato nie benda za duze, narazie wydaja mi sie ogromne i nie wiem ile moze jej ta stopa do lata jeszcze urosnac? Moze wiecie? Blimka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ,duzo zdrowka dla Ciebie i oczywiscie calej Twojej rodzinki.Moj ukochany szwagierek tez dzisiaj obchodzi tylko 35.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry