reklama

Wrześniówkowe mamy

Uffffffffffffffff! Nie było mnie 4 dni i dzisiaj pół dnia nadrabiałam ten jeden wątek bo nastukałyście (UWAGA!!!) 40 stron!!!

Przede wszystkim:
HRUDA!!! STO LAT!!!

Poza tym - Clannad to moja miłość nastoletnia (jeśli o muzkę chodzi) :-)
Robin Hooda pamiętam doskonale! Moim zdaniem był najlepszy i żałuję, że go nie powtarzają.

Chodzikom mówię NIE! Nasz ortopeda nawet za rączki nie pozwala prowadzać, tylko przy meblach lub na szelkach.

Atru - tak to jest ze znajomymi. Moi to też do mnie odzywają się osobno, nie zaproszą mnie na wspólne imprezy, tylko od czaaaaaaaaaaaaasu do czasu zajrzą do mnie i to z reguły w godzinach kładzenia dzieci spać :-( Nie mówiąc o tym że duży procent mi się w ogóle wykruszył...

Dziewczyny "Trójmiejskie"! Jak tylko będę w Gdańsku lub Gdyni to się odzywam, spotkacie się i ze mną? Mogę nawet wziąć na siebie kawę i lody z IKEI ;-)

reklama
Dziewczyny "Trójmiejskie"! Jak tylko będę w Gdańsku lub Gdyni to się odzywam, spotkacie się i ze mną? Mogę nawet wziąć na siebie kawę i lody z IKEI ;-)
Oczywiście że tak czekamy:-):-):-)

Właśnie skończyłam oglądać "Dziennik Bridget Jones" no nawet niezły czytałam kiedyś książkę i okazuje się ze jednak zawsze książka jest lepsza:-):-):-)

Hruda
i jak tam naprawa kompa? Działa?

0

Atruviell przykro mi, ale tak to bywa ze znajomymi. Nie warto sie przejmowac, chociaz jest to smutne, ze tak sie zachowuja. Pozostalo Ci wziasc i samej napic sie piwka przy dobrym filmie!A czemu nie!Nie smuc sie...

Ok wychodze z neta, M wyszedl, bo ma dla mnie niespodzianke na Dzien Kobiet i lada chwila ma wrocic mmmmm ciekawe, kocham niespodzianki! Pozdrawiam

Larcia Ciekawe co to z a niespodzianka???? hmm teraz nie zasnę z ciekawości;-);-);-)

Atruviell
szkoda że tak daleko mieszkasz ja znalazłabym czas :-):-):-)

Ja też się żegnam mąż czeka:tak::tak:dobrej nocki.

A jeszcze jedno w związku że już dziś jest 9.03.2008
Maraniko pragnę złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia samych radosnych dni, dużo miłości i pociechy ze swoich mężczyzn no i tej upragnionej siostrzyczki bądź braciszka dla Tymusia tego wszystkiego i wiele więcej życzy e-koleżanka z Igorkiem:-):-) .

Maraniko wszystkiego naj najlepszego

A ja nockę miałam do du....y :wściekła/y: Bartek tak mi płakał tzn.darł się przez pół nocy,gorączka też doszła, a że chciałam lepiej dla niego to zaaplikowałam mu Viburcol,usnął na pół godziny. Obudził się znowu z płaczem i niestety podałam Panadal w syropie.....po 4 godzinach spowrotem :angry: Boże ja tego z Olką nie miałam,marudny jak nie wiem co:baffled::confused:Aż mi szkoda dzieciaczka.....kurcze jak ja to przetrzymam:baffled::confused:Żeby Olka jeszcze mi spała w południe to by było lepiej a tak to....będę musiała wypijać więcej kawy :baffled::confused:

Uwaga proba:baffled:...
HA!!!! tal latwo sie mnie nie pozbedziecie:-p...mimo że nawet przed chwila cale BB szwankowalo...
Dzien Dobry!!!
Hruda is back:-D:-D:-D
Maraniko - wszystkeigo naj naj naj z okazji (?;-)) urodzin!!!!!
Etka - gratuluje Bartkowego ząbala:-)
Larcia - napisz co to za suprajsik...ale moze on nadal trwa?...a moze to taki prezent jaki dostalysmy od Etki tylko w wersji M?
Nuśka - tesknilas za mna?Marianno wytrwala?...bo widze ze wczoraj wczesnie( jak na Ciebie) poleglas
Atru -wielkie dzieki za pomoc...I nie odzywalam sie pozniej bo sprawdzlam trojanki i wiry..ale nie bylo. A z podaniem komunikatu tez bylby klops bo on dlugi byl jak cholera a skopiowac nie dalo rady!na szczescie samo sie poprzestawialo!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry