AsiaKC
Just mama
Uffffffffffffffff! Nie było mnie 4 dni i dzisiaj pół dnia nadrabiałam ten jeden wątek bo nastukałyście (UWAGA!!!) 40 stron!!!
Przede wszystkim:
HRUDA!!! STO LAT!!!
Poza tym - Clannad to moja miłość nastoletnia (jeśli o muzkę chodzi) :-)
Robin Hooda pamiętam doskonale! Moim zdaniem był najlepszy i żałuję, że go nie powtarzają.
Chodzikom mówię NIE! Nasz ortopeda nawet za rączki nie pozwala prowadzać, tylko przy meblach lub na szelkach.
Atru - tak to jest ze znajomymi. Moi to też do mnie odzywają się osobno, nie zaproszą mnie na wspólne imprezy, tylko od czaaaaaaaaaaaaasu do czasu zajrzą do mnie i to z reguły w godzinach kładzenia dzieci spać :-( Nie mówiąc o tym że duży procent mi się w ogóle wykruszył...
Dziewczyny "Trójmiejskie"! Jak tylko będę w Gdańsku lub Gdyni to się odzywam, spotkacie się i ze mną? Mogę nawet wziąć na siebie kawę i lody z IKEI ;-)
Przede wszystkim:
HRUDA!!! STO LAT!!!
Poza tym - Clannad to moja miłość nastoletnia (jeśli o muzkę chodzi) :-)
Robin Hooda pamiętam doskonale! Moim zdaniem był najlepszy i żałuję, że go nie powtarzają.
Chodzikom mówię NIE! Nasz ortopeda nawet za rączki nie pozwala prowadzać, tylko przy meblach lub na szelkach.
Atru - tak to jest ze znajomymi. Moi to też do mnie odzywają się osobno, nie zaproszą mnie na wspólne imprezy, tylko od czaaaaaaaaaaaaasu do czasu zajrzą do mnie i to z reguły w godzinach kładzenia dzieci spać :-( Nie mówiąc o tym że duży procent mi się w ogóle wykruszył...
Dziewczyny "Trójmiejskie"! Jak tylko będę w Gdańsku lub Gdyni to się odzywam, spotkacie się i ze mną? Mogę nawet wziąć na siebie kawę i lody z IKEI ;-)

Bartek tak mi płakał tzn.darł się przez pół nocy,gorączka też doszła, a że chciałam lepiej dla niego to zaaplikowałam mu Viburcol,usnął na pół godziny. Obudził się znowu z płaczem i niestety podałam Panadal w syropie.....po 4 godzinach spowrotem
Boże ja tego z Olką nie miałam,marudny jak nie wiem co
Aż mi szkoda dzieciaczka.....kurcze jak ja to przetrzymam
...mimo że nawet przed chwila cale BB szwankowalo...