• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kochaniutkie,

nie wiem co zrobic..moja mala pije juz tak malo mleczka ze az nie wiem czy nie zamalo :-(
Rano wypija jakies 90ml,
o 9.30 robie jej juz budyniek (wlasnej roboty z jej mleczka zeby ja oszukac) - 120ml
lunch -ma posilek staly + woda do popicia (o mleku nie ma mowy)
o 3 -mleczko - jak dobrze pojdzie to 80ml
o 16.30 -deserek
o 18 - daje jej posilek warzywny (i po tym tez chce soczek albo troche wody o mleku nie ma mowy)
o 21 - mleko - jak Bog da to 100ml

czyli ogolnie mowiac zjada mleczka jakies 390ml (jak dobrze pojdzie :wściekła/y:)

Nie wydaje wam sie ze to za malo ????

Moze ktoras powie dlaczego jej daje drugi posilek stal, ale uwierzcie mi ze jak dawalam jej mleczko o 18 to juz wogole do ust go nie chciala wziasc :szok:.

Prosze o porade

reklama
kochana mi sie wydaje ze nie ma sie co martwic u mnie jest podobnie hanifka tez wypija ok 400 ml mleka przed snem 180 ml rano kaszka na 120 ml mleka no i w nocy dostaje teraz ok 100ml

Zobaczcie! WIOSNA!!! :D
Dzisiaj w Skaryszewskim :)
IMG_2033_resize.jpg

IMG_2032_resize.jpg

IMG_2021_resize.jpg

Malgorzatka - ja nie pomoge bo ja niestety nie wiem co to znaczy ze dziecko nie chce jesc:szok:...juz kilka razy pisalam ze ile bym dala mojemu Stachulowi tyle wyzlopie i zawsze jest ryk po tym ze "to juz?? juz po?"
Klavell - niestey tobie tez nie bardzo pomoge bo jesli chodzi o konkretny krem to nie mam orientacji. Ja kupilam, w Budnim, jakis firmy Lavera ale do bani jest bo za lekki - a on ma nawilzac i ochraniac. Wiec musi byc substantywny! Jesli bedziesz miala okazje wyprobowac z testerka to sprawdz - posmaruj na wierzchu dloni i zobacz czy bedziesz go czuc za pol godziny, Jesli nie - jest do nieczego.
Tygrysku - dobry samoopalacz ( bo ja je stosuje od 12 lat!) to wlasnie Eris'owy choc Dax'a w piance jest tez niczego sobie. Oba nie zostawiaja smug a Eris'owy ma plus za zapach. Przed nalozeniem samoopalacza dobrze jest zrobic sobie peeling calego ciala - albo kremem albo taka specjalna rekawica a wysilek swoj skoncentrowac wlasnie na lokciach, kolanach i kostakach.

Asia - podzielam Twoj entuzjazm co do wiosny...ja ja czuje wszystkimi zmyslami:-D..a krew jakby nabrala jaskrawszej barwy - suuuupeeeerrrrrr!!!!
a czyzby tam w jednym krokusiku byla pszczolka? oj bedziesz pracusiem...hehehe kiedy do pracy wracasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry