reklama

Wrześniówkowe mamy

Kochaniutkie,

nie wiem co zrobic..moja mala pije juz tak malo mleczka ze az nie wiem czy nie zamalo :-(
Rano wypija jakies 90ml,
o 9.30 robie jej juz budyniek (wlasnej roboty z jej mleczka zeby ja oszukac) - 120ml
lunch -ma posilek staly + woda do popicia (o mleku nie ma mowy)
o 3 -mleczko - jak dobrze pojdzie to 80ml
o 16.30 -deserek
o 18 - daje jej posilek warzywny (i po tym tez chce soczek albo troche wody o mleku nie ma mowy)
o 21 - mleko - jak Bog da to 100ml

czyli ogolnie mowiac zjada mleczka jakies 390ml (jak dobrze pojdzie :wściekła/y:)

Nie wydaje wam sie ze to za malo ????

Moze ktoras powie dlaczego jej daje drugi posilek stal, ale uwierzcie mi ze jak dawalam jej mleczko o 18 to juz wogole do ust go nie chciala wziasc :szok:.

Prosze o porade

reklama
kochana mi sie wydaje ze nie ma sie co martwic u mnie jest podobnie hanifka tez wypija ok 400 ml mleka przed snem 180 ml rano kaszka na 120 ml mleka no i w nocy dostaje teraz ok 100ml

Zobaczcie! WIOSNA!!! :D
Dzisiaj w Skaryszewskim :)
IMG_2033_resize.jpg

IMG_2032_resize.jpg

IMG_2021_resize.jpg

Malgorzatka - ja nie pomoge bo ja niestety nie wiem co to znaczy ze dziecko nie chce jesc:szok:...juz kilka razy pisalam ze ile bym dala mojemu Stachulowi tyle wyzlopie i zawsze jest ryk po tym ze "to juz?? juz po?"
Klavell - niestey tobie tez nie bardzo pomoge bo jesli chodzi o konkretny krem to nie mam orientacji. Ja kupilam, w Budnim, jakis firmy Lavera ale do bani jest bo za lekki - a on ma nawilzac i ochraniac. Wiec musi byc substantywny! Jesli bedziesz miala okazje wyprobowac z testerka to sprawdz - posmaruj na wierzchu dloni i zobacz czy bedziesz go czuc za pol godziny, Jesli nie - jest do nieczego.
Tygrysku - dobry samoopalacz ( bo ja je stosuje od 12 lat!) to wlasnie Eris'owy choc Dax'a w piance jest tez niczego sobie. Oba nie zostawiaja smug a Eris'owy ma plus za zapach. Przed nalozeniem samoopalacza dobrze jest zrobic sobie peeling calego ciala - albo kremem albo taka specjalna rekawica a wysilek swoj skoncentrowac wlasnie na lokciach, kolanach i kostakach.

Asia - podzielam Twoj entuzjazm co do wiosny...ja ja czuje wszystkimi zmyslami:-D..a krew jakby nabrala jaskrawszej barwy - suuuupeeeerrrrrr!!!!
a czyzby tam w jednym krokusiku byla pszczolka? oj bedziesz pracusiem...hehehe kiedy do pracy wracasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry