reklama

Wrześniówkowe mamy

Matysek śpi. Ale przez 2h śpiewał i śmiał się. A OSIOŁ S za godzinkę zostanie oddelegowany na Śląsk! Zjadłam czekoladki,całe pudełko 200g i niby trochę mi lepiej,a może poprostu teraz myślę,że niedobrze mi już od tego słodkiego.
Dzięki za pociechę. Może wpadam w depresję poporodową,ale taką o opóźnionym zapłonie?

Jeśli mowa o samoopalaczach to ja używałam Jonson&Jonson MASAKRA! Ogólnie fajnie się rozprowadza,ale zapach nie zbyt... No i łapska zostają tak rude,że szok!

Fruwacie,latacie w te i z powrotem,a ja nawet jedną nogą za granicą nie byłam...

reklama
klavell grzesz na zdrowie :)
Ja dzis zjadlam 2 kawalki ciasta z kremem i 2 wielkie jajka czekoladowe ze slodkim nadzieniem(wczuwam sie w klimat zblizajacej Wielkanocy).A najlepsze, ze zaraz zjem jeszcze jeden kawalek ciacha i M pobiegl po drineczka Vodka Blue ohhhh mam slabosc do tego :/

Nie wiecie czy Moderator dopisal juz nas do watku zamknietego?Bo wciaz nie mam wejscia :/

justyna a moze nie poporodowa tylko przesilenie wiosenne:confused: kazdy ma czasem gorszy nastroj wiosna pobudzi cie do zycia:D

AsiaKC - suuuper fotki az chce sie zyc!

Hruda - o przepis to ciezko na ten udany lot, ja mam wrazenie ze mialam szczescie, przy starcie dalam mu mleko (byl juz ostro przeglodzony bo lot byl opozniony, z namaszczeniem wypil i zasnal na 10 minut a potem jakies 2 godziny meki z zabawianiem go, zrobil 2 kupy :angry::angry: ja pelne kieszenie roznych ******* typu klucze, komorka, gryzaki itd. na 15 minut poszlam z nim do kibla, polozylam na przewijaku zdjelam mu gacie i fikal (bo ilez mozna siedziec na kolanach u mamy)
przy ladowaniu dalammu chrupki kukurydziane, miedlil je i popijal woda i tak na zmiane chrupki woda a na koniec chwycil mi opakowanie (takie jak od malych chipsow) zachwycony bo blyszczace i szeleszczace po czym rozdarl je i reszta chrupek + kukurydziany pyl, osiadla na mnie i facecie obok:baffled::baffled: No ale mlody przynajmniej nie zauwazyl ladowania i sie nie darl tak jak ostatnio.
zobaczymy jak bedzie w drodze powrotnej...

A ja chyba dzisiaj dlugo nie poklikam bo spie z malym w jednym pokoju i chyba klekot klawiatury mu przeszkadza bo cos sie wierci jak pisze ( jak czytam to jest spokojny)

no to chyba jeszcze was nie dopisal skoro nie umiesz do tego watku wejsc...
no w dzien to ja tez sobie pojadlam 2 hamburgry, czekolada z nadzieniem truskawkowym i podobnie jak larci jajka ale nie w czekoladzie tylko takie lukrowane z haribo(nie gotowalam dzis bo nie blo kiedy)

no ja jadlam takie z burger kinga:))) z kurczaczkiem w srodku to chyba raczej zjadlam 2 chickenburgery a nie hamburgery malo istotne w kazdym badz razie pyszne byly
Blimka no to mialas ciekawy lot pelen wrazen

Blimka - to w samolocie jest przewijak????w tym wc dla krasnali? bo ze na lotnisku to wiem ale tam???
Larcia - to chyba z anmi nie poklikasz skoro taaaaka upojna i upojona noc sie wam szykuje...ale masz fajnie:-)
Klavell- grzesznico Ty!!!! ale cos wspominalac o dietce:no:;-)przed wypadem na tureckie plaze, he?
Justyna - tak bywa ze pewne dni sa lepsze inne beznadziejne, szczegolnie teraz gdy nasze samopoczucie jak czesto zalezy od nastroju naszego brzdaca...poczuj wiosne a bedzie git!YouTube - What a wonderful world ...i jak widzisz te latanie to nie lada wyzwanie dla matki z pol-roczniakiem:-D

no tak Hruda wspominalam ale ze mna to tak juz jest herbatki odchudzajace pije ale hamburgery jem:))) nie a tak powaznie to w ten weekend tak sobie pozwolilam bo poza domem bylismy no to sie obrzarlam po mcdonaldsach burger kingach

hruda M tak steskniony, ze ciagle mam go w prezencie.................................................................a raczej on mnie :-)

uciekam,Milej nocki!!!!

reklama
Blimka dobrze ze lot masz za soba i nie ma jak w Bolandii:-D Ostatnio ogladalam dokument o kobeitach karmiacych piersia,ktore walcza o prawo karmienia dzieci w miejscach publicznych poniewaz sa dyskriminowane przez spoleczenstwo i robia akcje typu 7 babek siada w markecie na lawkach i na trzy cztery zaczyna karmic:-D zastanawiam sie jak to bedzie w samolocie jak wyciagne cyca przy starcie...ktos obok moze miec obiekcje co do tego:baffled:

Hruda spoznione ale szczere!!! Od slomianej bez podtekstu :)
ggh.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry