reklama

Wrześniówkowe mamy

dziewczyny ale swietne zdjęcia dorwałam w naszej galerii wpiszcie sobie nick oleola w przeszukiwarce albumow i powiedzcie co to za aparat!!! bo dzidzia sliczna swoja droga:tak: Musze zmienic cyfrowke na 'cos takiego' i chociaz nie jestem zadnym profesjonalista chce aparat ktory bedzie mial wlasnie TEN efekt,mam duzo pomyslow na zdjecia i mysle ze swietnie by wychodzily a po co bulic za sesje skoro mozna samemu cos fajnego wykombinowac
nie ma tam nic takiego?????????

reklama
,nie ma to jak wlasna opalenizna ale nad tym musze ciezko poracowac bo mam fototyp II:-D:-D:-D
ja to zwyczajnie nie lubie sie opalac, to meczace sie tak wysmazac calymi dniami, ja robie czasem wypady do solarium ale nie za czesto bo to strasznie postarza skore. MOja kuzynka chodzi od paru lat, ma 27 a wyglada na 40 szok jeszcze + fajki i alkohol ( jej cera to tragedia)
poza tym cos mi sie zdaje ze nadchodzi moda na bladosc, ze sie przejadly czekoladki chociaz czasem taka bialosc cery tez wyglada okrutnie.... wampirzo:sorry2:

No blimka ma racje ale to tak wchodzi i wchodzi i wejsc nie umie oprocz kolorowych pism z moda...ja daze do takiego zwyklego 'lekiego' 'zdrowego' koloru,bynajmniej nie z powodu mody ale jakos wole skore 'brzoskwiniowa':tak: samam mam z tym problem i znacie juz moje cyrki z opalaniem jak nie tylek spalony to cycki...w sumie to sie zmuszam bo dla mnie to masakra jak nadchodzi lato i podziwiam te laski ktore siedza oporowo na plazy calymi dniami..ale moze malymi kroczkami dotre do celu:-D

Blimka - dla mnie koszmarnie wygladaja laski wysolariowane z wlosami koniecznie zrobionymi na czarno...matko! i te pomaranczowe cery:szok:...moim zdaniem taka opalenizna bardziej pasuje do blondynek a do czarnulek wlasnie jasna cera - a wyglada sie szykownie a nie...tandetnie ( lagodnie mowiac:baffled:)
Ja czesem korzystam z solarium bo moj fototyp to jak Aneczki - max II. Jak raz wrocilam do pracy z urlopu z Chorwacji( gdzie jak wiecie slonca ponad miare) wszyscy na mnie patrzyli ze smutnymi minami i pytali: Co? pogoda byla brzydka? Padalo?...hehe Moja cera do pewnego momentu sie opali a potem basta!

Zdjęcia fajniutkie ja myślę że to w większej części zasługa obróbki a nie aparatu a może i nie:confused::confused::confused:

No to moje kochane dobrej nocki życzę lecę już aśkać.

Blimka - dla mnie koszmarnie wygladaja laski wysolariowane z wlosami koniecznie zrobionymi na czarno...matko! i te pomaranczowe cery:szok:...moim zdaniem taka opalenizna bardziej pasuje do blondynek a do czarnulek wlasnie jasna cera - a wyglada sie szykownie a nie...tandetnie ( lagodnie mowiac:baffled:)
Ja czesem korzystam z solarium bo moj fototyp to jak Aneczki - max II. Jak raz wrocilam do pracy z urlopu z Chorwacji( gdzie jak wiecie slonca ponad miare) wszyscy na mnie patrzyli ze smutnymi minami i pytali: Co? pogoda byla brzydka? Padalo?...hehe Moja cera do pewnego momentu sie opali a potem basta!
U mnie dokładnie to samo do pewnego stopnia i koniec.
Pisałam ze idę spać ale coś nie mogę się rozstać hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry