Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zabiera sie z soba i dopiero oddaje juz przed samym boardingiem. Matki z dziecmi wchodza na poklad jako pierwsze i zawsze ktos tam pomaga z tym wozkiem zlozeniem itd.Blimka - ja jeszcze jedno pytanko co do latania: czy wozek z dzieckiem bierze sie ze soba po nadaniu bagazu i odparwie? i zostawia dopiero pod schodami wchodzac do samolotu?

( jak moj Stachu). Choc Ty karmisz jeszcze cycem a ile on wypije to trudno ocenic
. Ja mojemu daje spokojnie caly sloik obidku+ puree Misiowy Ogrodek i caly sloik owockow ( raz zjadl dwa
). Mleka daje 180mlx 4 ale chyba zaczne dawac 200ml bo jakby glodny jest - z taka dzikoscia zlopie te butle ze szok.
- moj ostatnio ulewa ale jakos tak sama woda ( nie tam jakies jedzonko), kupole sa perfekcyjne wiec co to moze byc?
drugi to juz ze mna zaliczyla i tak sobie mysle ze juz bym chciala przejsc na spacerowke i chyba to lada dzien zrobimy. Wozek mamy firmy chicco i spacerowka jest w stylu parasolki martwi mnie tylko ze raczka nie jest przekladana i nie bede widziec malej ale to chyba kwestja przyzwyczajenia