reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam w zachmurzony dzień.
Wczoraj spotkałam kumpelę w lumpku, bo szukałam sukienki na sobotę, okazało się się ona ma taką z frędzlami. Dziś mi ją przyniosła pod szkołę, jest super, ale o 2 numery za duża:baffled: ale krój jest taki opadający i te frędzle że wogóle nie widać żę jeszcze Maja by się w nią zmieściła........ przynajmniej będe mogła się najesc i nic nie będzie widac:-D
Nic mi się nie chceeeeeeeeeeee

Zapisałam wczoraj Maję na tygodniowe warsztaty z akrobatyki ( na tańcach Pani zapisywała) no i będzie chodzić ( będę wozić) w czasie pierwszego tygodnia ferii na drugi koniec miasta, będą codzinnie wyginać smiało ciało;-) 3 godziny. Rozmawiałam tez trenerką i mówiła że wiąże z Mają duże plany na przyszłość , że córkeńka ma predyspozycje, tylko żeby chciała i miała dalej taki zapał do tańca jak teraz. Ta akrobatyka potrzebna do solówek w przyszłości:tak: .......... no to się pochwaliłam:-D:-)

Iza a jak tam w pracy, podoba się?

reklama
Czuje sie wywolana przez monie, wczoraj przyczaila mnie na fb. Mialam wejsc wieczorem,ale nie dalo sie. Obiecuje pojawiac sie czesciej. Moze zajrze pozniej to rozpisze sie wiecej;-)

Justyna napisz co więcej u Was?
a z nas wariaty tzn D zaczął wiercic w śicanie w salonie i przewiercił ściane w przedpokoju i zrobił dziurę w ścianie a ja nie mogąc na to patrzec stwierdziłam że zrywamy tapetę i robimy przedpokój -hol no więc po 21 zaczełam zzrywac tapetę ,dzieci dołączyły miały niezłą zabawę:-Da zaraz chyba pójde kończyc bo jeszcze trochę zostało a najlepsze jest to że dziś kupilliśmy tapetę i farbę do Ol pokoju bo też prosi się o zrobienie :tak::cool2:
taką tapetę kuplśmy Oli
edit nie potrafię znaleźc jutro poszukam i pokażę :
tapeta w motyle a farba koloru turkus

Witam. Do nas chyba wiosna idzie. Deszcz za oknem i ciepło się robi.
Na 10 dziś do pracy, więc mam czas, by jeszcze chatkę ogarnąć lekko. Zebranie dziś prowadzę dla rodziców. W sumie to nie mam im wiele do powiedzenia, więc będzie szybko :-D:blink:

Witam.
Monia ale się narobiło hihihih, remont konieczny, ale przed Komunia to tak wypada cos pozmieniać;-)

U nas młody i młoda smarczą, ale chodzą gdzie muszą;-):-D imprezka udana, wróciliśmy po 5 nad ranem, Majuśka do końca też się bawiła ale potem w pokoju na górze, bo imprezka była u znajomych ( rodziców przyjaciółki Mai) no i spała tam a młodego po 22 odstawiłam do domu, rodzice byli:tak:

U nas już wiosna pachnie:szok:

Agulka widziałam na FB że impreza naprawdę udana:-) świetnie wyglądaliście:tak: u mnie też wiosennie;-) i mam już nadzieję, ze tak zostanie;-)
Monia ​jak tam tapeta już zerwana do końca?

reklama
Witam.
U nas pogoda paskudna, typowo jesienna a wczoraj była już wiosna:wściekła/y:
Witam kobietki!

podczytuję na bieżąco, ale weny na razie brak...

Hej Donus co tam? Jak kulig?
Co do kiecki to dzień przed spotkałam kumpelę w lumpie ona szukała ciuchów z lat 70 bo teraz idzie na taka imprezę, no i okazało się że posiada taka kieckę jaką miałam.......... dlatego miałam co założyć;-)

Do góry