reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam kobietki!

Wczoraj doznałam szoku, bo się dwoeidziałam, że zostanę cioteczną babcią: moja bratanica (18lat) jest w ciązy. zaczęłam jej współczuć, ale niepotrzebnie, bo okazało się, ze zrobiła to specjalnie. Nie raz w kłotni z rodzicami odgrażała się, że zajdzie w ciążę, weźmie ślub i sie wyprowadzi. No i tak też zrobilła! JESTEM PEŁNA PODZIWU DLA DOJRZAŁOŚCI!!!:angry::wściekła/y:.
Nic to, ja teraz muszę się wylaszczyć, bo czerwiec/lipiec ma być wesele, a oni niech sobie żyją jak chcą.

Ciepełko u nas dzisiaj. Chyba machnę ostatnie okna i będę miała spokój. Tym bardziej, że te świeta z siostrą spedzimy raczej u nas, bo u brata właśnie będą zaręczyny.

Aguś, no i super Wam się udało z rowerami. Dobrze zrobiłaś, że chciałaś sprzedać.
Julitka też miała niespodziankę z tym dużym i oczom nie wierzyła:-D

Monia, powodzenia w zabieganym dniu.

Iza, dobrze Ci w pracy?

Moje tulipanki maja już od dawna pączki, teraz tylko chwilka i się rozwiną. Chyba w kwietniu to jeszcze nie kwitły!

reklama
Witam kobietki!

Wczoraj doznałam szoku, bo się dwoeidziałam, że zostanę cioteczną babcią: moja bratanica (18lat) jest w ciązy. zaczęłam jej współczuć, ale niepotrzebnie, bo okazało się, ze zrobiła to specjalnie. Nie raz w kłotni z rodzicami odgrażała się, że zajdzie w ciążę, weźmie ślub i sie wyprowadzi. No i tak też zrobilła! JESTEM PEŁNA PODZIWU DLA DOJRZAŁOŚCI!!!:angry::wściekła/y:.
Nic to, ja teraz muszę się wylaszczyć, bo czerwiec/lipiec ma być wesele, a oni niech sobie żyją jak chcą.

Ciepełko u nas dzisiaj. Chyba machnę ostatnie okna i będę miała spokój. Tym bardziej, że te świeta z siostrą spedzimy raczej u nas, bo u brata właśnie będą zaręczyny.

Aguś, no i super Wam się udało z rowerami. Dobrze zrobiłaś, że chciałaś sprzedać.
Julitka też miała niespodziankę z tym dużym i oczom nie wierzyła:-D

Monia, powodzenia w zabieganym dniu.

Iza, dobrze Ci w pracy?

Moje tulipanki maja już od dawna pączki, teraz tylko chwilka i się rozwiną. Chyba w kwietniu to jeszcze nie kwitły!

Donus moje to prawie przekwitły ale ja miałam jedne wczesne:tak: co do bratanicy ................ to szkoda słów............ a byc może że będzie dobrze:blink:
Własnie przeszła burza a my w ulewę bieglismy z samochodu do Kościoła bo we wtiorki u nas jest droga krzyżowa dla dzieci:baffled:
Jak dobrze że dzis okien nie myłam, jutro by wyglądały jak przed myciem, ale tak to jest jak się "na wsi" mieszka;-) gdzie miasto nie chce nam dróg zrobic tylko co roku piach walcują wrrrrrrrrrrrrr

Wpadam jak po ogien,a dokladniej po przepis na sernik taki normalny z twarogu, moze byc z brzoskwiniami,ale taki sprawdzony co pieczecie
ja niestety nie pomogę bo sernika takiego normalnego nigdy nie robiłam:no:
witam
u nas jak u większości pewnie zimno brrrrr. Ola ma ostatni dzien rekolekcji i wolneeeeee Mati też dziś ostatni dzień idzie do przedszkola maja przyjśc z koszyczkami bo będzie zajączek w przedszkolu.
Ja ogólnie jakos nie czuje i nie cieszę się na te święta:sorry2:nie wiem czemu ot tak :blink:Zajączek jeszcze prezentów nie kupił:zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkie

Witam się i ja:-) ostatnie 3 dni miałam wyjęte z życiorysu, rozłożyło mnie choróbsko:wściekła/y: dzisiaj już jako tako, jeszcze katar mnie meczy :wściekła/y: nos boli od smarania i skóra złazi także wyglądam jak malinowy nos:szok::-D ja tam na świeta wcale się nie cieszę bo mam dużo pracy. W niedzielę normalnie idę do pracy, w poniedziałęk tez muszę przyjechac do śniadań, także zleci mi ekspresem i pracowicie:baffled: trzymajcie kciukasy, bo na jutro się umówiłam na oglądanie Tuśki antresoli. Mam nadzieję, ze wreszcie ją sprzedam:tak:

Witam kochane
Wpadłam do neta by złozyc Wam życzenia i po przepis na babkę oraz jakis sprawdzony chlebek.

My zdrowi, rodzice szczęśliwi i opaleni wczoraj wrócili do domu.
Swięta spędzamy poza domem ( prócz noclegów) najpierw na sniadanie do rodziców potem po od razu do teściowej, a w SMINGUSA jesteśmy zaproszeni do mojego brata ( bratenek będzie miał 4 urodziny) no i tyle.........

Zyczę Wam, by święta były rodzinne , w miłości i zdrowiu i by pogoda dopisała.

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry