reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Mageva- nic sie nie martw ja bylam u lekarza co ma naprawde dobry sprzet.
Na normalnym tez robilam u innego lekarza i nic specjalnie nie bylo widac, glowa do gory ja tez sie stresowalam zmienialam lekarzy az trafilam na super doktora z dobrym sprzetem.
Trafilam na bardzo dobrego lekarza, kolejna wizyte mam za dwa tygodnie by zobaczyc jak sie rozwija moja fasolka. Buziaki.

reklama
Witajcie dziewczyny. 18 stycznia dowiedziałam się,że jestem w ciąży. Wg ostatniej @ powinnam mieć poród w okolicach 27 września. Ciesze się ogromnie chociaż i mam lekki niepokój.Martwię się czy moja niunia się zaklimatyzowała w brzuszku i czy się rozwija. Mam takie same skurcze jak dziewczyny i uspokaja mnie trochę fakt,że nie jestem jedyna.Mieszkam w Anglii i tutaj nie widuje się lekarzem tylko z położną. Jadę jednak do Polski w kwietniu i odwiedzę lekarza. Jak na razie miałam tylko te bóle w okolicach jajnika. Ale teraz ustąpiły i czekam na wizyte u lekarza, która nastąpi w poniedziałek.Zobaczymy.
Pozdrawiam

Ja mam na imię Magda i jestem z dolnośląskiego,ale pracuje i mieszkam w Anglii.
Od 19 sierpnia jestem mężatką a 4 stycznia mój mąż uszczęśliwił mnie po raz 2 i uczynił nas oczekującymi rodzicami

Wiesz? Wydaje mi sie ze ja mieszkam calkiem niedalko od Ciebie :)

Witaj, Masz racje mieszkamy niedaleko siebie.Wiesz co ty musiałaś trafić na strasznie złego GP.Moja koleżanka niedawno rodziła i rozmawiałam z nią na temat badań i ona mówiła mi,że wszystkie jej zrobili. Nie wiem co do toxo itd ale zproponowali jej nawet badanie dotyczące wad genetycznych. Ja mam pierwszą wizytę dopiero w poniedziałek i dopiero w poniedziałek będę wiedziec co i jak.
Pozdrawiam

Ja tez bylam u GP ktora mi dala numery do roznych szpitali zeby sie zapisac na wizyte. Okazalo sie ze pierwsze spotkanie w polozniczym mam dopiero 29 marca! jak nic sie nie bedzie sie dzialo niepokojacego to moze wytrzymam
ale troche dziwnie...

a u mnie z nudnosciami roznie..czasami mam wrazenie ze sie wlasnie skonczyly i ze mnie nie beda juz meczyc, po czym nastepnego dnia wymiotuje.
Poczekam jednak do 12 tygodnia. Moze sie unormuje. To wcale nie jest dlugo...

reklama
A u mnie nie ma żadnych oznak ciąży oprócz bólu atrybutów kobiecych i braku okresu. Na początki miałam jeszcze bóle brzucha a teraz nawet to ustąpiło. W poniedziałek lekarz i się okarze/

Do góry