Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to skoro już mowa o usg, to oto wczorajsze zdjęcie mojej fasoli, która wczoraj miała 6 tgodni i 1 dzień:
ImageShack - Hosting :: fasolina2jk.jpg

A ja już siedzę i ziewam i ledwo na oczy patrzę:-(
Ja dzisiaj ide do lekarza ale prywatnie bo nie moge sie doczekac az zobacze moja fasolke. Wizyte mam na 18-sta wiec napisze jak wroce, nie moge sie doczekac. Mam nadzieje ze wszystko bedzie OK. Trzymajcie za nas kciuki !!! Pozdrawiam 
Cześć mamuski... Kurde no jestem jakby troche rozczarowana i ehhh sama nie wiem co o tym myśleć.. Wedlug mnie moja fasolka powinna miec ok 6-7 tyg... a wczoraj na usg oprocz czarnej dziury i plamki nic innego nie widac... Pani doktor powiedziala , "że wydaje się jej, że to pęcherzyk ciążowy i nie wygląda na pusty" "jeśli coś jest w środku to ma 1 mm" .... i że ma chyba 5-6 tyg... już nic z tego nie rozumiem... :-( :-( Następna wizyta za miesiąc.. jak ja wytrzymam??? No kurde chyba w 6-7 tygodniu powinno już byc coś widać prawda??? .... Obawiam się najgorszego