AsiaKC
Just mama
Carioca!!! Wszystkiego najlepszego! Życia usłanego różami! Słodkich chwil we dwoje, troje, ... ;-)
Buterfly witaj
Końcówka wrześnie, czyli? Bo ja mam termin na 30tego :-) Już bardziej końcówkowego nie ma ;-)
Wiecie! Ja też mam straszliwy apetyt słodyczowy
Normalnie co wieczór zajadam się czymś słodkim (potajemnie, jak syncio juz śpi ;-) ) I jeszcze do tego strasznie chce mi się coca-coli! Jak nigdy nie pijam teraz ciągle mam ochotę...
Brzuch też mam dość nisko - ale tak jest od początku tej ciąży. Teraz Malutek mi się często boksuje z pęcherzem i uciska dół brzucha. Ciekawe co gin na to... Mam wizytę w środę.
Tygrysku, Izabela! mam nadzieję że to obniżenie będzie u Was miało tylko pozytywne efekty (braku zgagi i praku ucisku na żołądek, łatwiejsze oddychanie itd) a porody będziecie miały terminowe :-)
Buterfly witaj
Wiecie! Ja też mam straszliwy apetyt słodyczowy

Brzuch też mam dość nisko - ale tak jest od początku tej ciąży. Teraz Malutek mi się często boksuje z pęcherzem i uciska dół brzucha. Ciekawe co gin na to... Mam wizytę w środę.
Tygrysku, Izabela! mam nadzieję że to obniżenie będzie u Was miało tylko pozytywne efekty (braku zgagi i praku ucisku na żołądek, łatwiejsze oddychanie itd) a porody będziecie miały terminowe :-)