reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dziekujemy za foto, Omarek kapitalny! Ciekawe do kogo podobny?

Co do Witeku - wit K, jest niedostepna w aptekach bo ... ją wycofali... Bede dzis rozmawiac z pediatra, ciekawe czy jest inna forma tej witaminy w sprzedazy.

Witajcie,
mam taki problem... nasz mały Oluś ma 10 dni i ciągle ulewa po jedzeniu. W szpitalu mówili, że opił sie wód płodowych i nawet dwa razy zabrali mi go w nocy żeby je jakoś odessać... mówili, że z każdym dniem będzie lepiej ale on ciągle ulewa a wczoraj to nawet dwa razy zwymiotował :(
nie wiem co robić..,do lekarza idziemy dopiero we wtorek... czy myślicie, że powinnam już się zacząć martwić?? może ktoś ma takie same problemy u swojego dziecka?

LizabetA, moj maly caly czas ulewa, a ostatnio coraz wiecej, nawet podczas posilku, generalnie ulewanie to normalka, maluszki maja jeszcze slaby zwieracz przelyku, gorzej jesli maly ulewa wszystko co zjadl i nie przybiera na wadze. Mysle,ze do wtorku nie powinnas sie przejmowac. Ja w srode bede dzwonic w sprawie szczepien to sie popytam o swojego szkraba, na razie nie panikuje.

Dziewczyny - piszac o ulewaniu macie na mysli to ze maluszkom lekko sie wyleka z kącika buzi pokarm w trakcie lub chwile po jedzeniu, czy to charakterystyczne niemowlace chluśnięcie mlekiem po jedzeniu?

reklama
Do góry