reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
aneczka wsypujesz te granulki do butelki i najlepiej zalac wrzatkiem.Poczekaj aż przestygnie( ja butelke przykładam do ust i sprawdzam ) i gotowe.I 30 min. po jedzonku bedzie ok

Aneczka, ile osób tyle przepisów :)) więc nie ma się co stresować.
Ja najpierw studze (lub podgrzewam) wode do temp odpowiednej do picia a pozniej wrzucam herbatkę, mieszam i podaje. U mnie jest tak, że cokolwiek podaje do picia małemu (herbatka rumiankowa, woda z glukozą) po 5 minutach drze się z głodu.

a ja raz dziennie przewaznie rano podaje hanifce mleczko na herbatce koperkowej
100 ml wody cieplej przegotowanej lyzka herbatki potem dolewam cieplej wody do 160 ml i wsypuje 5 miarekk mleczka
mieszam i podaje od razu

reklama
tygrysku no w tym rzecz ze pije...ale nie wytlumaczysz...;-)

Dzieki za odpowiedzi kobitki normalnie mialam stresa bo nigdy nic oprocz cyca jej nie dawalam:-D
Harsh no! ja daje 15 ale staram sie to podawac jak juz jest critical:-D:-D

Do góry