majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A co tu tak pusto?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam wczoraj pampersy giant pack 84 sztuki za 52 zlA ja właśnie dziś kazałam J kupic te pampery Sleep& Pley , ale po Waszych postach zadzwoniłam by tego nie robił. U nas jest w Polo Markecie promocja na Huggisy + skarpetki za 36,99 to chyba git. i te kupię jak zawsze.:-)
Idę poczytac
to ja bardzo dziekujeIza , Doti dzięki za spotkanie .Dzisiaj już było ciężko a nie wyobrażam sobie co będzie jak nasze dzieci zaczną biegaćno ale była nie zła gromadka.Postaram się powklejać zdjęcia na zamkniętym . Może kiedyś umówimy się wieczorkiem gdzieś na mieście a dzieci zostawimy z tatusiami;-)?
ha dopiero teraz to doczytalamDoti , Iza to co widzim się jutro ? Tylko nie przeżyjcie szoku bo głównie za sprawą mojego małżonka spotkanie się trochę rozrosło.... ale wstęp tylko z dziećmi więc można powiedzieć że to impreza z okazji dnia dziecka :-)
Ja chyba najbliżej Ciebie mieszkam.;-)ale fajniusio dziewczyny że się spotykacie ale trudno może któraś się kiedyś przeprowadzi bliżej to też się spotkam...........