reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Asia - podziwiwam, myslicie o 3 dziecku? A moze o wiekszej liczbie?

Stachu dziś ładnie sobie brykał po kuchni, raz tylko uczepil sie uchwytu od piekarnika, ten sie otworzyl i bylo twarde lądowanie. Teraz go ucze co to znaczy "nie wolno", poki co ma wbite.

Ano myślimy :tak: (na razie o trzecim) ale kiedy to nie wiadomo jeszcze :confused:

Łukasz umie od dawna pokazać "nie nie nie" - kręci główką, uroczo się uśmiecha i... robi często dalej ;-) Ale rozumie bo jak się zabiera na nowo do "zakazanego owocu" to łypie na mnie okiem :happy:

Ja też cały czas nie wolno albo to nie jest do jedzenia:-) i Zuzia zaczęła powtarzać nie nie nie i chyba ze zrozumieniem bo w tedy jak czegoś nie chce zrobić np ubrać się

my caly dzien dzis poza domem. teraz julitka juz wykapana i lobuzuje. chodzi spac o 21-22, to zlaezy od ostatniej drzemki. w dzien spi tylko 2x30min, w wyjatkowych sytuacjcach zdarzy sie wiecej. ogolnie nie jest moja pocieszka spiochem i od urodzenia pod tym wzgledem byla klopotliwa.

my na chrzest dalismy chyba 50zl, juz nie bardzo pamietam, bo bylo to w XI.

co do mieskzania z tesciowa, to mialam te przyjemnosc zaraz po slubie. nie bylo zle, choc mamy odmienne charaktery. teraz na odleglosc bardziej jednak aj lubie. ogolnie to bardzo dobra kobieta. mieskzamy natomiast aktualnie z babcia meza-horror! co za typ! ma juz 85lat i jeszcze nas meczy!

Chyba wszystkie górne zęby idą mu naraz. Górne jedynki wyjdą już lada moment, to samo z dwójkami, a dzisiaj zaobserwowałam, że schodzi już też prawy kiełek.
u nas dzisiaj pojawil sie trzeci zabek- gorna lewa dwojka. lada dzien wykluja sie nastepne trzy gorne zabki. na szczescie nie ma rewelacji.

Ja na chrzest dałam 150zł i to o wiele za duzo. Chrzest był po mszy i bez rewelacji więc i 50 zł by wystarczyło, ale.....

My drugie dziecko planujmy za jakieś 2 - 3 lata to z pewnością kolejną ciąże spędze tu na forum.
my na chrzest dalismy 50. a ciaze planujemy tak, zeby piotrus zaczal chodzic do przedszkola.

nie, nie uciekla.
a pamietacie tygrysiatko? cos sie u nas nie zadomowila. dziwne :baffled:

o, a ja właśnie lubię! rano człowiek wypoczęty to już inna sprawa niż wieczorem.
Co do kolejnej ciąży.... Jeżeli będziemy planować to też start zimą, żeby się latem urodziło ^^
a mi bardzo pasuje to, ze sie piotrus urodzil wczesna jesienia. teraz tak akurat dorosl do spacerowki. no i nie wyobrazam sobie ubierania w zimowe ciuchy teraz, kiedy zalozenie samego body to nie lada wyczyn :-D

U nas jest 20 stopni i zakładam body z długim rękawem i pajacyka i kołderka. Tylko,że Mateusz rządzi po całym łózeczku i jest rozkopany.

W ciąży było na wilka:-D Leżysz pan koło dziury i wyjesz:-D:-D:-D
to strasznie grubo go ubierasz... moj dzisiaj spi w pajacu bez stopek i z krotkim rekawkiem, jest oczywiscie odkryty i mam otwarte okno!
a z tym wilkiem... ale sie usmialam!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry