luandzia1
Entuzjast(k)a
Idę się zbierać bo jadę dziś z Zuzią do ośrodka na kontrolę : mierzenie , warzenie itd do zobaczenia wieczorem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agulka ja z milą chęcią napila bym się herbatki bo kawy niestety nie piję bo nie lubie:-);-)
Ja tez nie lubię![]()
sobie jeszcze leżymy i rozmawiamy i mały ciągle pokazuje gdzie jest lampa, bozia, telewizor ostatnio się tego nauczył i tak jak tylko się obudzi to od razu pokazuje na te rzeczy i czeka aż mu je nazwę i później ja pytam gdzie jest lampa a on pokazuje i się cieszy.
Może jej smak nie podchodzi, bo te zupki ze słoika to bleee. Ugotuj sama i dodaj troszeczkę przypraw, gotuj jak dla Was tylok przed samym końcem odlej, czy odłóż małej a Wam bardziej dopraw. Mo ze tu tkwi problemShinead a stwierdzila niedobor zelaza moze po tym ze maly jest bladziutki..bo u mnie wlasnie tak bylo i zrobilam orfologie w piatek mam wyniki hcociaz bladosc chyba odziedziczyla po rodzicach bo my opalenzna nie grzeszymyW kazdym razie wzielam sobie to o serca izobaczymy co nam w ten piatek wyjdzie...ale nie zdziwilabym sie bo moje kochane dziecko zjada cwiartke sloiczka z miesem ktore nagminnie wyrzucam bo nie jest w stanie zjesc calego co mnie martwi bo ona tylko cyc cyc..dzisiaj ugotuje jej cielecinke moze zasmakuje...