reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dzien dobry
Witam nowe BaBony!!!!
Hrudzia nie zazdroszczę przygód Stasia ale się cieszę, że jesteście cali i zdrowi. A ta na marginesie, tylko nie mów nikomu. Zdrowaśkę zmówiłam za Wasz szczęśliwy pobyt i powrót
Hmmm bardzo mi milo, dziekuje. Mialam prosic o jakies zdrowaski ale mi glupio bylo...

Etka - brawo dla Bartusia:tak::tak::tak:.
Moje dziecko duzo potrafi w zasadzie ale na zawolanie rzadko pokazuje. Jak mu sie chce... a rzadko mu sie chce:baffled: Nie wspomne ze ma-ma dalej nie mowi...czy powinnam sie martwic?:szok::confused::-(

Widze ze nastala era zabkowania, biegunek, infekcji...o rrrrrany. Ja zagladam wciaz w buzie stacha i nic nowego nie widze.
Zdrowka dla maluszkow!!!!!!!!!

No i jutro do Bolandii. W sumie sie ciesze bo bede samodzielna a nie zdana tylko na laske J..zreszta J mnie wnerwia i tyle.
Ale neta bede miala dopiero od 7 pazdz. bo musze tydzien u rodzicow pilnowac babci i kocurow.
To tyle....lece sie pakowac.

U nas z tą mamą to tak samo no chyba że gdzieś przywali albo w ogólnie coś jest nie po jej myśli to wtedy leci do mnie i woła mama. Za to tata jest na okrągło M się cieszy a ja nie potrafię mu odbierać tej radości tłumacząc że ona na wiele różnych przedmiotów pokazuje i te wszystkie przedmioty nazywają się obecnie tata:-D:-D:-D

U nas z tą mamą to tak samo no chyba że gdzieś przywali albo w ogólnie coś jest nie po jej myśli to wtedy leci do mnie i woła mama. Za to tata jest na okrągło M się cieszy a ja nie potrafię mu odbierać tej radości tłumacząc że ona na wiele różnych przedmiotów pokazuje i te wszystkie przedmioty nazywają się obecnie tata:-D:-D:-D

identycznie :tak::tak:
tata jest czesto mowione, ale zauwazylam, ze nieoniecznie do P, tylko tak w caly swiat. juz nie wiem, czy sie martwic tym niemowieniem malej, czy czekac az nadejdzie jej moment?

hrudzia, milo was znow widziec wsrod nas. wrocicie do domku, minie kilka dni i sie unromujecie oboje po tych zmianach miejsc. ;-)

zycze zdrowka chorowitkom:-):tak: i slabego bolu zakujacym:tak:

ja dzis znow maialm porcje swiezych grzybkow do pakowania:happy2:

slonko u nas bylo, ale gdzies znika:-( tak mnnie natchnelo energia, ze posprzatalam w szafkach w kuchni, pranie zrobione, ateraz ....opadlam z sil:-D:-D

Etka - no rozkoszny jest Twój Bartuś, ale najlepsze jest smarkanie noskiem. Muszę Stasia nauczyć to juz bedzie latwiej nosek wyczyscic.

Hruda - wracaj, pogoda sie u nas robi :-)

Atru - no tak, rzeczywiście szybki facet z Kuby :-D:-D:-D Chyba w jakims innym swiecie żyje, ze nie wiedzialam o podręcznikach do przedszkolach :confused:

Gabdis - u nas mają się brać za przedszkola, rzeby jak najwiecej dzieci chodzilo. Ja np chcialabym rzeby Stasio chodzil do przedszkola za jakis czas.

i po spacrku
dziecko moje grzeczne bylo :-) jednak swieze powietrze dobrze jej robilo
no i dziecko moje jeszcze dzis nie spalo :szok:
jak wstala o 10 tak do teraz buszuje juz jej nie klade nie ma sensu wcesniej wieczorem pojdzie

identycznie :tak::tak:
tata jest czesto mowione, ale zauwazylam, ze nieoniecznie do P, tylko tak w caly swiat. juz nie wiem, czy sie martwic tym niemowieniem malej, czy czekac az nadejdzie jej moment?/quote]
Ja się nie przejmuję wkońcu przyjdzie i na nią czas jeszcze nadejdzie moment że będziemy chciały żeby ktoś cofnoł czas zwłaszcza jak nadejdzie etap pytań w stylu a po co? a czemu? itp:-D

klavell, to hani jest wytrzymala, skoro nawet swierze powietrze jej nie zmoglo!
julitka juz spala godz i widze ze jecze oczka trze,a le juz nic z tego:no:

anetasa, pewnie tak bedzie:tak:
wiem, ze niunia rozumie co do niej mowie, bo reaguje, wiem ze baardzo dobrze slyszy, czasem lepiej niz my. nie obawaim sie wiec o jakies ulomnosci, tylko po prostu to jewcze nie jej pora

reklama
donkat też tak myślę i w pełni się z Tobą zgadzam:tak: Zwłaszcza że mam pewność że dobrze słyszy i wszystko rozumie tylko żeby jeszcze chciała się słuchać:-D

Do góry