reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

czyzby zlot warszawiakow na ferie? no to trzeba sie cieszyc! szef bedzie mial dobry humor;-)

Nie no u nas też są już ferie i dzisiaj jest to zlot wrocławiaków:-D a szef sobie dzisiaj pojechał w Alpy na tydzień na ferie więc mamy trochę spokoju a cieszyć się będzie jak wróci. Spadam pomyć podłogi bo nanieśli śniegu:wściekła/y: ale jeszcze się zamelduje.

reklama
Hej witam wieczorowo.

Anetasa, a jeżdżą oponami z łańcuchami po asfalcie? Bo my się tu nabijamy z tych mieszkających bardziej na północ, że łańcuchy zakładają z okazji samego faktu, że są w górach i ciorają po asfalcie :-D Mam nadzieję że się na mnie żadna nie obraziła ;-)

Mieliśmy dzisiaj gości. Jako że koleżanka jest fryzjerką, Oskarek miał pierwsze postrzyżyny. :-D:tak: Jak mi się uda to wrzucę zdjęcie na zamknięty

Hej witam wieczorowo.

Anetasa, a jeżdżą oponami z łańcuchami po asfalcie? Bo my się tu nabijamy z tych mieszkających bardziej na północ, że łańcuchy zakładają z okazji samego faktu, że są w górach i ciorają po asfalcie :-D Mam nadzieję że się na mnie żadna nie obraziła ;-)

Mieliśmy dzisiaj gości. Jako że koleżanka jest fryzjerką, Oskarek miał pierwsze postrzyżyny. :-D:tak: Jak mi się uda to wrzucę zdjęcie na zamknięty

oj, bo sie zaraz obraze:-D:-D:-D:-D
chociaz ja jescze az z tak dalekiej polnocy nie jestem, a w ogole to pochodze z gor;-)

ja ciagle zapominam, zeby wkleic julitki zdjecie z lokami po kapieli. zaraz to zrobie.

moja niunka juz miaal 2 raz scinane wloski przez fryzjerke i 2 przeze mnie;-)

Ja oglądam na polsacie film, ściągam grę, wcinam ciniminis,a młody łaskawie śpi. Właśnie dzwoni S i mówi,że będzie w domu 24-1 i mam się wyspać,bo będziem mnie później molestował,ale zapomniał,że @ to nie 2 dni:-p
Monia,a może nero?
oj to S nie będzie zadowolony:no::-p
wlaśnie Nero 9 kilka dni temu ściągnelam ale byla to wersja trial i nie szlo nagrać plytki bo wyskakiwalo mi że musze zakupić pelną wersję :-(teraz ściągam Nero 8 może ta wersja będzie laskawsza i pozwoli mi nagrać plytkę:sorry2:

oj to S nie będzie zadowolony:no::-p
wlaśnie Nero 9 kilka dni temu ściągnelam ale byla to wersja trial i nie szlo nagrać plytki bo wyskakiwalo mi że musze zakupić pelną wersję :-(teraz ściągam Nero 8 może ta wersja będzie laskawsza i pozwoli mi nagrać plytkę:sorry2:
ja mam nero 7,bo tylko to chciało mi wejść na Vistę

reklama
Do góry