reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

A skąd ścigasz? Pirata? Bo jeśli nie, to daruj sobie, od 7 wersji musisz kupować. A do nagrywarki nie dostałaś programu?
ściągam z chomikuj .pl no wlaśnie przecież ja gdzie mam Nero na plytce, muszę poszukać a nie bawić się w ściąganie:tak:
Cześć BBony :-D

Wróciłam!!! Od wczoraj wieczorem jesteśmy w domu! Oj! Home Sweet Home :-)
WITAMY!!!!

reklama
Anetasa, a jeżdżą oponami z łańcuchami po asfalcie? Bo my się tu nabijamy z tych mieszkających bardziej na północ, że łańcuchy zakładają z okazji samego faktu, że są w górach i ciorają po asfalcie :-D Mam nadzieję że się na mnie żadna nie obraziła ;-)

Nie jeszcze takich wariatów nie widziałam ale cóż całe ferie przed nami wieć nie wiadomo kogo jeszcze na drodze spotkam:-D ale nie ma się co śmiać bo dziś gościu rezerwował sobie pokój i pytał czy potrzebne są łańcuchy żeby do nas dojechać:-D ale głupio mi było zapytać skąd dzwoni:zawstydzona/y:
Cześć BBony :-D

Wróciłam!!! Od wczoraj wieczorem jesteśmy w domu! Oj! Home Sweet Home :-)
Wiataj spowrotem! Brakowało tu Ciebie!

juz nas coraz wiecej:tak:
a ja oczywiscie mialam juz dawno spac:sorry:

agulka, stuknal ci 3000ny post i nie bylo imprezy??:-D:-D

ja niedlugo doczekam sie 2000:tak:

Wróciliśmy zdrowi, super zadowoleni i w komplecie!
Emiraty żegnały nas deszczem więc chyba też żałowały że już jedziemy ;-)

Relacja będzie ale nie tak zaraz dzisiaj. Musimy przesiać zdjęcia (jest ich - bagatela- 4,5 tys :shock:) i "zamieszkać" najpierw w domu. Właśnie zaraz idę wyciągać 4te pranie.
Nawet nie probuje nadrabiac... Oj tęskniłam za Wami!

Hej witam wieczorowo.

Anetasa, a jeżdżą oponami z łańcuchami po asfalcie? Bo my się tu nabijamy z tych mieszkających bardziej na północ, że łańcuchy zakładają z okazji samego faktu, że są w górach i ciorają po asfalcie :-D Mam nadzieję że się na mnie żadna nie obraziła ;-)

O Ty złośliwy BB-onie ;-):-D:-D:-D ale to tak jest my z kolei śmiejemy się latem jak jest zimno jak diabli wieje wiatr a "południe" siedzi w morzu i pływa ;-):-) i to nie jest złośliwość z mojej strony bo ja nawet rozumiem tych ludzi bo jak juz przejedziesz tyle kilometrów na swój wymarzony urlop nad morze a tu pogoda płata figle to .............co zrobić być nad morzem i nie wejść do wody:cool2:
Za to po asfalcie w łańcuchach :-D:-D:-Dtu raczej usprawiedliwienia nie ma :-p;-)

a ja niestety muszę się już pożegnać :-(bo D już zniósl kołdrę(bo tak jak Donkat oglądamy filmy przykryci:-D) i teraz męczy mnie że już mam kończyć bo on chce oglądać wkońcu ten film.
życzę milego wieczorku:-):-):-)jak mi sie uda to jeszcze zajże po filmie

reklama
O Ty złośliwy BB-onie ;-):-D:-D:-D ale to tak jest my z kolei śmiejemy się latem jak jest zimno jak diabli wieje wiatr a "południe" siedzi w morzu i pływa ;-):-) i to nie jest złośliwość z mojej strony bo ja nawet rozumiem tych ludzi bo jak juz przejedziesz tyle kilometrów na swój wymarzony urlop nad morze a tu pogoda płata figle to .............co zrobić być nad morzem i nie wejść do wody:cool2:
Za to po asfalcie w łańcuchach :-D:-D:-Dtu raczej usprawiedliwienia nie ma :-p;-)

Oj Nuśka tu masz rację ja jak już jedziemy nad morze a pogoda płata figla to nigdy nie odpuszczamy bo w końcu jak się przejedzie przez całą Polskę to chce się ten tyłek chociaż raz zamoczyć:-D
A ja uciekam bo muszę jeszcze łańcuchy na koła zalożyć;-):-D i jadę do domku. Szybko mi jakoś ten dzień zleciał ale padam na pyszczek więc już raczej w domu odpuszczę kompka jakby co to do jutra choć nie wykluczone że nałóg wygra ze zmęczeniem i jeszcze tu dziś zawitam:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry