reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja!
Dziewczyny, które leciały samolotem mam pytanie. Co z wózkiem, bo chciałabym go miec aż do samego wejścia na pokład, coś się za to płaci??????
My nie nie placilismy - ani jak lecialam do J ani przy okazji wycieczki. Jest to wliczone w bagaz dziecka ( dziecko do 2 lat) ale dla pewnosci zadzwon badz zamailuj do organizatra i zapytaj.
Agulka ja nie pomogę bo nie leciałam:no: a co do luźnych kup to może być skutek antybiotyku no i weź też pod uwagę że nic konkretnego nie je tylko przede wszystkim pije więc i kupy mają prawo być luźniejsze:tak: przynajmniej tak mi blondynce się wydaje:baffled:;-)
Byłyśmy z Tuśką na targu i zamiast głupia sobie coś kupić za wczorajszy napiwek to nabrałam kilka koszulek dla M:zawstydzona/y: co prawda jeszcze nie płaciłam ale minimum 3 mu zostawie. No i wychodząc z targu trafiłam na świeżutki szczaw więc na obiad szczawiowa z jajeczkiem;-) a że sprzedawał go miły starszy pan i to taki łąkowy szczaw to wzięlam więcej i pomroziłam będzie na 3 zupy w zimie:-)
Mnie blondynce tez tak sie wydaje.:-p Stas tez sadzil takie wodniste kupoodobne cos jak apetytu mu braklo...ale juz chyba zdrowieje bo je jak dawniej:szok::-)

A szczawiu zazdroszcze :-)... ja czekam na mojej mamy szczawiowa bo ona jest specjalistka!

reklama
Dziewczyny, które leciały samolotem mam pytanie. Co z wózkiem, bo chciałabym go miec aż do samego wejścia na pokład, coś się za to płaci??????
pytalam koleżanki która w kwietniu leciala do irlandii i powiedziala że się
nieplaci że jak bedziesz oddawac bagaz musisz tylko powiedziec ze chcesz miec go za do samolotu

Witam się i ja :-) u nas był wczoraj mały wypadek... byłam u mamy i Wiktoria przewróciła się na nosek :-( ale ryk, krew się lała. byłam dziś u doktorka i powiedział że ok, tylko skonsultować z laryngologiem :baffled: siędzę w domu i czytam książkę (powieść) o Egipcie, ja raczej wolę takie powieści historyczne, jak byłam w ciąży to obczytałam znów wszystkie romanse z biblioteki :rofl::biggrin2::cool2: taka romantyczna byłam :-)
Donkat u nas było tak samo z tymi kupkami po tym zakażeniu, przez jakiś tydzień było ciężko... :errr: a jak przewijałam małą bo już coś trochę zrobiła, to uciekała mi z pupą :-) bo ją bolało jak wycierałam ją chusteczką. to minie, jak zacznie normalnie już jeść to będzie ok. a co do tych weselników to faktycznie współczuję, ale jak to mówią są ludzie i parapety :yes::rofl:
Agulka z samolotem nie pomogę, ale życzę Wam udanych wakacji :tak:
Monia widzisz kurcze szkoda że nie mieszkam już w świerklanach, wybrałybyśmy się razem na spacerek :tak::-)
Anetasa może nie doczytałam, ale jak tam po kontroli, macie już tą nazwę pensjonatu???

Witam się i ja :-) u nas był wczoraj mały wypadek... byłam u mamy i Wiktoria przewróciła się na nosek :-( ale ryk, krew się lała. byłam dziś u doktorka i powiedział że ok, tylko skonsultować z laryngologiem :baffled:
Monia widzisz kurcze szkoda że nie mieszkam już w świerklanach, wybrałybyśmy się razem na spacerek :tak::-)
biedna Wiktoria:-:)-:)-(
a jeśli chodzi o spacerek to przecież i tak mieszkamy bliziutko więc spotkac się możemy:tak:

witam!!!

niunka meczy babcie, wiec mam chwilke;-)

u nas dzis nawet cieplo, chopc taka ciezkawa ta pogoda, jakby przed deszczem.
na zachodzie maja byc burze, to pewnie u gagulca pada;-), a wlasnie, gdzie gagulec, dawno jej nie bylo:sorry2:

bylysmy z Julitka na odpuscie i w kosciele. pol mszy ladnie siedziala w lawce, apotem zechciala na dwor. byla grzeczna:tak:
babcia zakupila dziecku pierscionek i wiatraczek:-D:-D

jutro jade odwiezc mame i zostane na weeknd:-)

Donkat, może śliwek suszonych daj Julitce. Zje?

julitka lubi rodzynki i suszone morele. one tez dzialaja przeczyszcajaco.
juz jest duza poprawa, bo nie skarzy sie na brzuszek. cala nocka pieknie przespana. rano nawet zrobila mala kupke bez placzu-uuufff:-)
teraz pierdzioszkuje caly dzien po tych bakaliach:-D

ok dzieki od dzis zaczelam a ile mniej wiecej godzin tak ma chodzicz, czy caly czas po domu?

niby caly czas, jak dziecko am an nozkach buciki. teraz, gdy mala buiega duzo po dworze w butach, to w domu jej ciagle nie zakladam, zeby nozki odpoczywaly. wczesniej tez troche biegala na bosaka. trzeba zachowac umiar, bo ciagle chodzenie w bucikach przeszkadza rozwojowi miesni stop

poza tym dola czesc nastepna gdyz ta jego praca w Hoalndii wcale nie wyglada tak bajkowo:-:)dry:kasa mala a wyrzeczen (rozlaka, obcy kraj, obce lokum) i pracy ( nadgodzin w weekendy) od groma:szok::baffled:

ooo, to niewesolo, kurcze a z tego co pamietam, to wybral niby lepsza oferte i mialo byc tak super:baffled:ciekawe, moze tamte okazalyby sie lepszym wyborem:sorry2:

Najpierw najważniejsze POZDROWIENIA OD CARIOCY czuje się w miarę dobrze i zadowolona jest z ostatniego USG jak tak dalej będzie się czuła to za kilka tygodni moze wyjdzie do domku, Staśkiem zajmuje się tatuś z teściową na spółkę. Tak więc dziewczyny TRZYMAJMY KCIUKI oby wszystko było ok.

jejku, TYLKO KILKA TYGODNI:szok::szok::szok::szok: szok, ale coz, jak trza, to trzeba:-(
trzymamy kciuki:-)

Donkat Adas też jeszcze nie miał zatwardzenia, a Julitki bidulki szkoda..... czopek pomógłby szybciej, raz na iks lat nie zaszkodzi....

wlasnie nie mialam czopka, a sierota bedac w aptece, zapomnialam kupic:baffled:

wlaśnie ugaduję się z koleżanką na GG na plac zabaw skorzystać z tej pięknej pogody

milej zabawy:-)

przydałoby się jakieś okno umyć jak mała pójdzie spać bo już straszą:growl: miłego dnia wszystkim życzę:tak:

kochana, nawet nie gadaj:szok:ja w takim tempie to nigdy okine nie mylam:szok:przeciez to dopiero m-c po ostatnim myciu:-D

A tu pustki......
Adaś wczoraj zrobił 2 luźne kupy a dziś rzadzizna.......... bleeeeee,

i leki i niejedzenie, wszystko pewnie sie zlozylo:tak:

No i wychodząc z targu trafiłam na świeżutki szczaw więc na obiad szczawiowa z jajeczkiem;-) a że sprzedawał go miły starszy pan i to taki łąkowy szczaw to wzięlam więcej i pomroziłam będzie na 3 zupy w zimie:-)

ja szczaw skrecam maszynka, sole, zagotowuje i w sloiki na zime;-)

Witam się i ja :-) u nas był wczoraj mały wypadek... byłam u mamy i Wiktoria przewróciła się na nosek :-( ale ryk, krew się lała. byłam dziś u doktorka i powiedział że ok, tylko skonsultować z laryngologiem :baffled:

uuu, to wam sie przydarzylo. oby nosek byl prosty;-)

Nic się za to nie płaci tylko przy odbiorze biletów mówisz że masz wózek dostajesz naklejkę z numerem lotu i wózek oddajesz dopiero przed wejściem na pokład

Alusia
do wesela się zgoi jak mawia Anetasa;-)

Agulka
jak Ty masz fajnie :-) a jak maluchy lepiej ? Byłaś już na kontroli u tego "super" pediatry i co mówił????

Hrudzia
może nie taki diabeł straszny jak ........ oby ta praca jednak była super

DZIEWCZYNY CO Z TYM SPOTKANIEM
mamy już maj?????????????

witam po pracy:-D
nie wiem czy wam kiedyś pisałam ale mój mąż jest wielkim fanatykiem żużla i ostatnio dałam się namówić na wyjazd na mecz do Leszna (nasze drużny bardzo się nie lubią)
i znalazłam filmik na You Tube
kto zgadnie gdzie jestem :-D
[video=youtube;_lCqespGyFI]http://www.youtube.com/watch?v=_lCqespGyFI&feature=channel_page[/video]

i musze sie przyznac ze tez spiewałam :szok:

Asiek ja Cię nie widzę :szok:

Halo jest tu ktoś???
Ja dzisiaj polewam winko jak za starych dobrych czasów:-)

Słyszałyście to :-)
[video=youtube;WbTuQ4S4jQc]http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc[/video]

reklama
Do góry