reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć witam się wieczorkiem.

Nuśka gdzie uciekasz! Wracaj!
Carioca, życzę udanej fuchy:tak::-D Wiem coś o tym, dobra fucha nie jest zła:-D

Dzisiaj wpadła do mnie Luandzia i dzieciaki razem się bawiły. Ależ Zuzia ślicznie mówi :tak: super.
Powinnam coś robić ale może wrzucę jakieś fotki

reklama
Majandra - dlatego najczesciej daje mu jednak albo słabą herbatkę owocową, albo lemoniadkę. Skubany od czystej wody zupelnie sie odzwyczail, niestety - w zeszlym roku tylko wode mu dawalm. Nie jestem pewna, ale chyba rooibos wlasnie teiny nie zawiera, natomiast sprawdz te herbatke z Sagi, bo czesto tzw herbatki owocowe to zwykle herbaty jedynie aromatyzowane, a niektore tylko w skladzie maja faktycznie tylko owoce.
No widzisz - czyli jednak odpieluszkowanie mozna powiedziec sie udalo :))))))
Doti - koniecznie zdjecia poprosimy. Pamietam jak jakis czas temu Luandzia dala linka do nagrania jak Zuzia mowi - teraz to juz pewnie jak przedszkolak.

natomiast sprawdz te herbatke z Sagi, bo czesto tzw herbatki owocowe to zwykle herbaty jedynie aromatyzowane, a niektore tylko w skladzie maja faktycznie tylko owoce.
Sprawdziłam zanim kupiłam. Nie mają czarnej herbaty w składzie.
No widzisz - czyli jednak odpieluszkowanie mozna powiedziec sie udalo :))))))
:-D:-D:-D:-D

A propos pieluszek to w Biedronce są obecnie Huggiesy superflex za 40 zł. Ostatnio się na nie przerzuciliśmy i są naprawdę fajne.:tak:

Nuska - to szkoda, ze juz poszlas :-( Wspolczuje przebojow zoladkowych Igorkowi, ja to bym wiesz - czosnek i probiotyk :-)

Zapodane :-):tak:
A dodatkowy grosz zawsze mile widziany tylko proszę uważaj na WAS:-)

Nu ska a Ty teraz gdzie sie podziewasz??????

jestem jestem a co myślałaś że się mnie tak szybko pozbędziecie ;-):-D:rofl2:

Cześć witam się wieczorkiem.

Nuśka gdzie uciekasz! Wracaj!
Carioca, życzę udanej fuchy:tak::-D Wiem coś o tym, dobra fucha nie jest zła:-D

Dzisiaj wpadła do mnie Luandzia i dzieciaki razem się bawiły. Ależ Zuzia ślicznie mówi :tak: super.
Powinnam coś robić ale może wrzucę jakieś fotki

O to czekamy na fotki a jak Luandzia się czuję ? Brzuszek już widać? A jak wasze staranka działacie??? Czy może dliście sobie na luz??

Wiecie co ja tydzień w sobotę idę na wesele i .................... nie mam co ubrać :zawstydzona/y::-p:rofl2: myślałam że pójdę w kiecce z poprzedniego wesela ale musiałabym nie oddychać i nie siadać tak się dopasowna zrobiła to na pewno po praniu:-D:-D:-D:-p
A teraz w sobotę śmigamy na panieńskie tyle imprezowania przede mną tylko co ja ubiore na to wesele nie lubię poszukiwań na ostatnia minutę :baffled:

To drogie te huggiesy. ja kupuję max za 35 jak są w promocji w marketach. w biedronce jak były promocje to były po 30 - ale dawno nie trafiłam (nie bywam :-D)

Co do picia to Igor uwielbia wodę:tak::tak::tak: soki też pije ale czasami nawet mówi że "soku nie tylko woda"

Majandra
to odpieluszkowanie u Was pełną "gębą" idzie super u nas narazie udało się wprowadzić samodzielne zasypianie za odpieluszkowanie zabiorę się w przyszłym miesiącu taki jest plan:-)

Tak kupuję tylko te superflex. Może w wawie są droższe? One normalnie też jakoś 44 czy nawet więcej ale często są taniej. I chodzi mi o te duże paczki.
Ale ostatnio kupiłam z Lidla i są wcale nie gorsze.
Jeżeli chodzi o odpieluchowanie to... nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Oskar zwiewa z nocnika. Jak go sadzam jak widzę że ciśnie to się chłopak blokuje i nic nie zrobi.

reklama
Tak kupuję tylko te superflex. Może w wawie są droższe? One normalnie też jakoś 44 czy nawet więcej ale często są taniej. I chodzi mi o te duże paczki.
Nosz kurna. Ale zdzierstwo u nas :wściekła/y: Ale dziwne, że Biedronka ma różne ceny w zależności od miejscowości. Zawsze mi się wydawało, że w całej Polsce takie same ceny są. To u nas te 40 zł to ogromna promocja :sorry:

Do góry