reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No czas na mnie już spać:sorry: także życzę miłej nocki i do jutra mam nadzieję że mi towarzystwa dotrzymacie w pracy;-) MIŁEJ NOCKI:-)

No czas na mnie już spać:sorry: także życzę miłej nocki i do jutra mam nadzieję że mi towarzystwa dotrzymacie w pracy;-) MIŁEJ NOCKI:-)
jak nie zapomnę to na chwilkę wpadnę;-)ja też sie będę zbierac po 1widzę że zostanę tu sama a po 2 D zaś usypia na kanapie:tak:ale pilot leży obok ręki:-D;-)

Witam się o poranku z pracy:cool: mam totalnego lenia :zawstydzona/y: już nie pamietam kiedy ostatnio miałam takie kłopoty ze wstaniem rano z łóżka:eek: Miłego dnia dziewczyny:-)

Wpadlam na chwilunie zameldowac sie bo dlugo nie pisalam.U nas troche problemow sie nazbieralo wiec humor nie dopisuje i poza tym dzieci z mezem choruja wiec dodatkowo sajgon w domu.
Dam znac jak sie wszystko wyklaruje.

Gabids a wczoraj właśnie pytałam gdzie się podziałas;-)niech problemy szybko od Was uciekną a mąż i dzieci niech zdrowieją:tak:a Ty teraz potrzebujesz dużo cierpliwości przy 3 chorowitkach w domku.

Ja już chałupkę ogarnełam obiad prawie przyszykowany a teraz czas na kawkę moze któraś się dołączy :blink:o idę zalac bo woda się już gotuje;-)

Gabids zdrówka dla Twoich chorowitków życzę:tak: a problemom móimy kysz kysz niech uciekają od Was:cool:

Monia ja oczywiście towarzystwa mogę Ci dotrzymać;-) chociaż zaraz muszę lecieć na zakupy i posprzątać po śniadaniach;-)

Gabids zdrówka dla Twoich chorowitków życzę:tak: a problemom móimy kysz kysz niech uciekają od Was:cool:

Monia ja oczywiście towarzystwa mogę Ci dotrzymać;-) chociaż zaraz muszę lecieć na zakupy i posprzątać po śniadaniach;-)
jedna dobra duszyczka się znalazła:-) bo już myślałam że sama będęmusiała pic kawę:sorry:

Śniło mi się dzisiaj że wiosna już była tuż tuż ,śnieg juź prawie stopniał i fajnie cieplutko było:-)wstałam rano wyglądam przez okno a tam zaś śniegu dopadało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Widzisz Monia tak Ci miałam towarzystwa dotrzymać:zawstydzona/y: a tym czasem szef przywiózł zakupy i trzeba było to wszystko pochować a że przy okazji nabrudzili mi to musiałam jeszcze umyć podłogę:sorry: a po śniadaniu dalej nie posprzątane i zakupy nie zrobione:sorry: więc zaraz uciekam trochę popracować;-) a sen super chciałabym żeby sie ziścił:-) ja to łudzę sie że może sprawdzi się stare przysłowie że na św. Grzegorza zima idzie do morza:-)

Do góry