reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Anetko daj znać koniecznie jak Natalka :tak::-( to co piszesz brzmi ukropnie. Oby rzeczywiście był to tylko taki kryzys, załamanie na rzecz polepszenia!!!!

Witam się i ja ale na chwilke:zawstydzona/y: bo Tuśka sprzedała choróbstwo i mnie i M oboje zdychamy:wściekła/y: na domiar złego Tuśka dziś wygląda jak półtora nieszcześcia katar ją zatyka przez co oczy ma jak by miała z 40 stopni gorączki:szok: do tego kaszle okrutnie:wściekła/y: dzwoniłąm do tej lekarki co u nas byłą i kazała juz odtawić mucosolvan bo prawdopodobnie pobudza tylko Tuśkę nie potrzebnie a w zamian dać łyzeczkę eurespalu bo też ma działanie rozkurczające ale jest znacznie łagodniejszy:tak: i dać jej syropek prawoślazowy w zamian no i odstwić otrivin skoro katarek już ładnie odpływa a w zamian psikać euphorubium. Pocieszyłą mnie tylko Marta bo mówi ze jej Niki przy antybiotyku też ma kryzys na 3,4 dzień a potem jest już tylko lepiej więc modlę sie aby u nas było tak samo:sorry:

biedny Matuś:-( zdrówka życzę:tak:

czyli dokładnie ten sam wąglik co u nas:wściekła/y: a jaki antybiotyk dostaliści?
w zasadzie tylko euphorubium mozna dawac dluzej niz inne do noska i one raczej sa do odetkania noska. Syropek dostalismy PectroDrill,bo jest wykrztusny,ale nie tak bardzo,a na noc,czyli Stodal. Kiedys lekarka mi tlumaczyla,ze wszystkie na ambroksolu bardzo pobudzaja ruchy rzesek, wiec nawet jesli nie ma czym odkaszlnac to jest taki odruch do kaszlu i wtedy dziecko sie juz meczy. A antybiotyk Amoksiklav, to delikatny antybiotyk. Jesienia tez go mial,ale wtedy nie pomogl i zaraz dostal mocniejszy. Mlodemu na zycie sie ma, az za bardzo,bo szaleje i dopiero zasypia z tata.
No jak nic a sandałki;-):-)
a no tak:-p

Dziewczyny jak się czują dzieci???? Jak przeszła nocka???

Kuba mi się dziś ulał, że hej :rofl2: moja wina bo wypił przed snem cały kubek kakao :sorry: i naturalnie zasnoł i nie wysadziłam go.

Dzień zapowiada się piękny!!! Na razie 0 na temr, ale pewnie będzie więcej. Wyruszamy do miasta na małe zakupy.

Kuba ma od rana humorek, że hoho. Chodzi ciągle z bananem na buzi i powtarza, że mnie kocha :-p:-D

Agulka hop hop gdzie Ty się podziewasz???? :laugh2::happy:

Te sprawy dziecięco-ciążowe dały mi popalić. Śniło mi sie, że jestem w ciąży :eek: chyba odzywa się we mnie natura.:-p

To co sennik mówi o takim śnie:

[COLOR=#018d25! important]kobieta[/COLOR] śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;

witam i ja:-)u nas też pięknie słoneczko świeci i aż lepiej się rano z łóżka wstawało:tak:
a mi się dziś śniło że mi chcieli Olę porwac :eek:ale naszczęście im się nie udało;-)
Justyna,Nuśka,Aneta jak dzieciaczki?mam nadzieję że już lepiej:happy:

Witam sie o poranku:-) za oknem cudownie świeci słonko gdyby nie ten śnieg to można by pomyśleć że wiosna;-) u nas noc średnia Tuśka co prawda spała ale tak kaszlała że my z M co chwile się budziliśmy i na zmiany do niej zaglądaliśmy:-( teraz dzwonił m i mówił że trochę lepiej już jej tak nie dusi mam nadzieję że będzie lepiej choć rozważam zamówienie kolejnej wizyty jutro:sorry: ja skolei czuje sie jako tako najgorsze że muszę siedzieć w pracy:wściekła/y:

Majandra przekazałam tuśce że kolega do niej dzwonił;-) prosiła żeby mu podziękować za pamięć:-D

Justyna jak Matuś?

witam!!!

chorowitkom malym i duzym zdrowka zycze:-)

u nas pieknie. cieplutko i slonecznie:-)

w koncu mnie natchnelo i odkurzylam samochod;-)a brudny byyyl!!!!!!!!!!!!:szok::szok:

jutro wybywamy w swietokrzyskie, wiec nas do piatku nie bedzie:sorry:

no i kupiłam znów Matusiowi bluzę:zawstydzona/y:bo w Mariquita były wyprzedaże i z amiast 62zł za bluze zapłąciłam 18zł:-)była też super kurtki zimowe z 112 przxecenione na 30zł:szok:ale nie było odpowiedniego rozmiaru:crazy: bo tak na pewno bym wzieła bo bardzo mi się ppodobała

fajowe ceny:tak::tak:

ja sie wybieram juz od m-ca na przeceny, ale to jest na drugim koncu miasta i wiecznie mi nie po drodze:sorry:

reklama
Maciek padł właśnie, ja miałam pospać z nim, ale jakoś mi przeszło :eek:

3 kawkę zaraz sobie zrobię, bo nieprzytomna chodzę od rana, a dziś do roboty na 14:30 idę.
:-(

U nas też słonecznie
:-)

Do góry