reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
w zasadzie tylko euphorubium mozna dawac dluzej niz inne do noska i one raczej sa do odetkania noska. Syropek dostalismy PectroDrill,bo jest wykrztusny,ale nie tak bardzo,a na noc,czyli Stodal. Kiedys lekarka mi tlumaczyla,ze wszystkie na ambroksolu bardzo pobudzaja ruchy rzesek, wiec nawet jesli nie ma czym odkaszlnac to jest taki odruch do kaszlu i wtedy dziecko sie juz meczy. A antybiotyk Amoksiklav, to delikatny antybiotyk. Jesienia tez go mial,ale wtedy nie pomogl i zaraz dostal mocniejszy. Mlodemu na zycie sie ma, az za bardzo,bo szaleje i dopiero zasypia z tata.Witam się i ja ale na chwilkebo Tuśka sprzedała choróbstwo i mnie i M oboje zdychamy
na domiar złego Tuśka dziś wygląda jak półtora nieszcześcia katar ją zatyka przez co oczy ma jak by miała z 40 stopni gorączki
do tego kaszle okrutnie
dzwoniłąm do tej lekarki co u nas byłą i kazała juz odtawić mucosolvan bo prawdopodobnie pobudza tylko Tuśkę nie potrzebnie a w zamian dać łyzeczkę eurespalu bo też ma działanie rozkurczające ale jest znacznie łagodniejszy
i dać jej syropek prawoślazowy w zamian no i odstwić otrivin skoro katarek już ładnie odpływa a w zamian psikać euphorubium. Pocieszyłą mnie tylko Marta bo mówi ze jej Niki przy antybiotyku też ma kryzys na 3,4 dzień a potem jest już tylko lepiej więc modlę sie aby u nas było tak samo
biedny Matuś:-( zdrówka życzę
czyli dokładnie ten sam wąglik co u nasa jaki antybiotyk dostaliści?
a no takNo jak nic a sandałki;-):-)

Dziewczyny jak się czują dzieci???? Jak przeszła nocka???
Kuba mi się dziś ulał, że hej
moja wina bo wypił przed snem cały kubek kakao
i naturalnie zasnoł i nie wysadziłam go.
Dzień zapowiada się piękny!!! Na razie 0 na temr, ale pewnie będzie więcej. Wyruszamy do miasta na małe zakupy.
Kuba ma od rana humorek, że hoho. Chodzi ciągle z bananem na buzi i powtarza, że mnie kocha

Agulka hop hop gdzie Ty się podziewasz????

Te sprawy dziecięco-ciążowe dały mi popalić. Śniło mi sie, że jestem w ciąży
chyba odzywa się we mnie natura.
Kuba mi się dziś ulał, że hej
moja wina bo wypił przed snem cały kubek kakao
i naturalnie zasnoł i nie wysadziłam go.Dzień zapowiada się piękny!!! Na razie 0 na temr, ale pewnie będzie więcej. Wyruszamy do miasta na małe zakupy.
Kuba ma od rana humorek, że hoho. Chodzi ciągle z bananem na buzi i powtarza, że mnie kocha

Agulka hop hop gdzie Ty się podziewasz????

Te sprawy dziecięco-ciążowe dały mi popalić. Śniło mi sie, że jestem w ciąży
chyba odzywa się we mnie natura.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam.
Jak dziś nasze chorowitki się czują?
Maciuś z rana próbował dodzwonić się do Tuśki
, ale biedaczka pewnie spała jeszcze zmęczona chorobą :-(
Jak dziś nasze chorowitki się czują?
Maciuś z rana próbował dodzwonić się do Tuśki
, ale biedaczka pewnie spała jeszcze zmęczona chorobą :-(monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam i ja:-)u nas też pięknie słoneczko świeci i aż lepiej się rano z łóżka wstawało
a mi się dziś śniło że mi chcieli Olę porwac
ale naszczęście im się nie udało;-)
Justyna,Nuśka,Aneta jak dzieciaczki?mam nadzieję że już lepiej

a mi się dziś śniło że mi chcieli Olę porwac
ale naszczęście im się nie udało;-)Justyna,Nuśka,Aneta jak dzieciaczki?mam nadzieję że już lepiej

Witam sie o poranku:-) za oknem cudownie świeci słonko gdyby nie ten śnieg to można by pomyśleć że wiosna;-) u nas noc średnia Tuśka co prawda spała ale tak kaszlała że my z M co chwile się budziliśmy i na zmiany do niej zaglądaliśmy:-( teraz dzwonił m i mówił że trochę lepiej już jej tak nie dusi mam nadzieję że będzie lepiej choć rozważam zamówienie kolejnej wizyty jutro
ja skolei czuje sie jako tako najgorsze że muszę siedzieć w pracy
Majandra przekazałam tuśce że kolega do niej dzwonił;-) prosiła żeby mu podziękować za pamięć
Justyna jak Matuś?
ja skolei czuje sie jako tako najgorsze że muszę siedzieć w pracy
Majandra przekazałam tuśce że kolega do niej dzwonił;-) prosiła żeby mu podziękować za pamięć

Justyna jak Matuś?
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
chorowitkom malym i duzym zdrowka zycze:-)
u nas pieknie. cieplutko i slonecznie:-)
w koncu mnie natchnelo i odkurzylam samochod;-)a brudny byyyl!!!!!!!!!!!!

jutro wybywamy w swietokrzyskie, wiec nas do piatku nie bedzie
fajowe ceny

ja sie wybieram juz od m-ca na przeceny, ale to jest na drugim koncu miasta i wiecznie mi nie po drodze
chorowitkom malym i duzym zdrowka zycze:-)
u nas pieknie. cieplutko i slonecznie:-)
w koncu mnie natchnelo i odkurzylam samochod;-)a brudny byyyl!!!!!!!!!!!!

jutro wybywamy w swietokrzyskie, wiec nas do piatku nie bedzie

no i kupiłam znów Matusiowi bluzębo w Mariquita były wyprzedaże i z amiast 62zł za bluze zapłąciłam 18zł:-)była też super kurtki zimowe z 112 przxecenione na 30zł
ale nie było odpowiedniego rozmiaru
bo tak na pewno bym wzieła bo bardzo mi się ppodobała
fajowe ceny

ja sie wybieram juz od m-ca na przeceny, ale to jest na drugim koncu miasta i wiecznie mi nie po drodze

reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciek padł właśnie, ja miałam pospać z nim, ale jakoś mi przeszło 
3 kawkę zaraz sobie zrobię, bo nieprzytomna chodzę od rana, a dziś do roboty na 14:30 idę. :-(
U nas też słonecznie :-)

3 kawkę zaraz sobie zrobię, bo nieprzytomna chodzę od rana, a dziś do roboty na 14:30 idę. :-(
U nas też słonecznie :-)
Podziel się:
bo Tuśka sprzedała choróbstwo i mnie i M oboje zdychamy
bo tak na pewno bym wzieła bo bardzo mi się ppodobała