reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka myśmy byli jakiś czas temu wózkiem w mieście Tuśka najpierw mówiła że nie będzie nim jechała a potem jak się wpakowała to jej wyjąć nie mogliśmy z niego;-):-D taka była zachwycona:-)

reklama
Agulka myśmy byli jakiś czas temu wózkiem w mieście Tuśka najpierw mówiła że nie będzie nim jechała a potem jak się wpakowała to jej wyjąć nie mogliśmy z niego;-):-D taka była zachwycona:-)
mam taka nadzieję, że będzie zachwycony no bo dawno nie jechał............... teraz powiedział, że będzie malutka dzidzią w wózku i będzie na niby płakał:szok::-D:-D:-D:-D

Oki lecimy;-)

witam i ja:-)

jak zwykle brak mi sil na cokolwiek... juz myslalam ze moze mam anemie ale wyniki mam ok:eek: wczoraj bylismy u lekarza:happy: malenstwo ma prawie 4,5 cm :-) jest zdrowe i wariuje po calym brzuszku:-D jestem w szoku bo juz mam calkie spory brzuszek a na wadze wyszlo ze nic nie przytyłam:sorry:

co do łóżka to Jula cały czas spi na tym co kupiłam od Anety i mysle ze jeszcze troche nam ono posłóży:tak::tak:

Witam i ja;-)
Żyjemy, na szczęście nie chorujemy i dość często mamy tatę w domu stąd brak czasy na komputerek, choć staram się codziennie was poczytać.
Rewelacji nie ma u nas żadnych, nudy jak w polskim filmie wiec nie będę was zanudzać swoim stanem ducha,który jest ogólnie do niczego:zawstydzona/y:.
pozdrawiam serdecznie.

Jestem i ja:-) jednak jakoś sie zmobilizowałam i pierogi zrobione i nawet chałupe ogarnęłam;-) też nie mogę patrzec na swoje okna ale tak przeziębiona nie będę z nimi walczyć bo załatwie się na amen:sorry: muszą jeszcze trochę wytrzymać:tak:

Ja z oknami poczekam chyba do wiosny, tej prawdziwej,bo mam co chwila tak zawalone okna,ze nie moge na nie i przez nie patrzec, no to myje i tak w kolko. Juz mam dosc:wściekła/y:
S w domu to mnie nie wpuszcza na latopa, musze sie przyczaic jak idzie siku to wykradam mu:-p
Monia dzwonilam do tego posrednika i okazalo sie,ze domek letni. Troche zdziwilo mnie to,bo po co ktos tak inwestuje w ogrzewanie:sorry: i w zasadzie nie wiem gdzie to jest,bo gosciu powiedzial,ze przez telefon to on tak powiedziec nie moze:eek:

reklama
Ja z oknami poczekam chyba do wiosny, tej prawdziwej,bo mam co chwila tak zawalone okna,ze nie moge na nie i przez nie patrzec, no to myje i tak w kolko. Juz mam dosc:wściekła/y:
S w domu to mnie nie wpuszcza na latopa, musze sie przyczaic jak idzie siku to wykradam mu:-p
to daj mu piwo to częściej będzie chodził siku:-p:-p:-D:-D
Monia dzwonilam do tego posrednika i okazalo sie,ze domek letni. Troche zdziwilo mnie to,bo po co ktos tak inwestuje w ogrzewanie:sorry: i w zasadzie nie wiem gdzie to jest,bo gosciu powiedzial,ze przez telefon to on tak powiedziec nie moze:eek:
a można by powiedziec że z tym ogrzewaniem mógł by byc całoroczny a nie letniskowy:sorry:a co S się wkońcu skusił? ten drugi też był fajny bo większy tyle że tak jak mówisz dużo do roboty w nim

Do góry