reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Objadlam sie. Janusz przyjechal rano z tulipankiem i rafaello,a pozniej zawiozl nas do przedszkola. jednak zapisze go, zobaczymy,czy wogole sie dostanie,bo pani dyrektor mowila,ze bardzo duzo jest starszych dzieci,a one maja pierwszenstwo i moze tak byc,ze najmlodszej grupy nie bedzie. Po swietach maja byc juz listy. Mlody oczywiscie poszedl na sale do dzieci i babki zachwycaly sie jego oczami.
Moj tesciu nigdy nie obchodzil tego swieta, za to mati rano poszedl do babci z kwiatkiem. A i jeszcze Mikolaj pewnie przyjedzie z tatunciem swoim(blee), upieklam placuszek i popoludniu pojdziemy jeszcze na kawe do tesciow
Moj tesciu nigdy nie obchodzil tego swieta, za to mati rano poszedl do babci z kwiatkiem. A i jeszcze Mikolaj pewnie przyjedzie z tatunciem swoim(blee), upieklam placuszek i popoludniu pojdziemy jeszcze na kawe do tesciow
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Taka zagadka, matka polka, ojciec anglik, nie sa malzenstwem, dziecko urodzi sie w niemczech to jakie bedzie mialo obywatelstwo???
Kiedys obiło mi się o uszy , ze w UE to rodzice decydują jakie obywatelstwo będzie miało dziecko, ale ile w tym prawdy to nie wiemTaka zagadka, matka polka, ojciec anglik, nie sa malzenstwem, dziecko urodzi sie w niemczech to jakie bedzie mialo obywatelstwo???

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
chyba kreche sobie strzele,bo do tylu dzis jestem, oczy mi sie same zamykaja, moze szwagier S cos przywiezie
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
dzis mialysmy mily dzien.
kupilam niunce 3bluzy w ciuchach za cale 5zl:-). Julitka byla bardzo dzielna i grzena czekajac, az przebrne przez stosy ciuchow
zamowilam tort dla tesciow na niedizele
Majandra, gdzie ejstes? chyba skutkuje to, co mowilas: Julitka coraz krocej histeryzuje;-)
oby nie mial takiego podejscia do kobiecego swieta jak moj: NIE UZNAJE i siediz jak ten grzyb, gdy Pawel, czy Sylwek skladaja nam zyczenia
nie wiem jak jeste teraz w UE, ale wczesniej w zaleznosci od kraju, obowiazywalo albo prawo krwi albo prawo ziemi
dzis mialysmy mily dzien.
kupilam niunce 3bluzy w ciuchach za cale 5zl:-). Julitka byla bardzo dzielna i grzena czekajac, az przebrne przez stosy ciuchow
zamowilam tort dla tesciow na niedizele
Majandra, gdzie ejstes? chyba skutkuje to, co mowilas: Julitka coraz krocej histeryzuje;-)
Miło a nawet bardzo.................... ja się zawsze zastanawiam jakiego ja bym miała teścia gdybym go miała.................. zmarł długo przed poznaniem J.
oby nie mial takiego podejscia do kobiecego swieta jak moj: NIE UZNAJE i siediz jak ten grzyb, gdy Pawel, czy Sylwek skladaja nam zyczenia
Taka zagadka, matka polka, ojciec anglik, nie sa malzenstwem, dziecko urodzi sie w niemczech to jakie bedzie mialo obywatelstwo???
nie wiem jak jeste teraz w UE, ale wczesniej w zaleznosci od kraju, obowiazywalo albo prawo krwi albo prawo ziemi
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Donkat tyle to za ciuchy szło by płacic
a ja się cieszę bo firma od której mamy internet połączyła się z inną firmą i od 1kwietnia będę mogła zmienic technoleogie z 2,4Ghz na 5GHz tylko za 1zł a do tej pory to koszt wynosił 150zł
no i przyśpieszę swój internet z 256mb na 3Mb:-)

a ja się cieszę bo firma od której mamy internet połączyła się z inną firmą i od 1kwietnia będę mogła zmienic technoleogie z 2,4Ghz na 5GHz tylko za 1zł a do tej pory to koszt wynosił 150zł

reklama
Podziel się: