reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Objadlam sie. Janusz przyjechal rano z tulipankiem i rafaello,a pozniej zawiozl nas do przedszkola. jednak zapisze go, zobaczymy,czy wogole sie dostanie,bo pani dyrektor mowila,ze bardzo duzo jest starszych dzieci,a one maja pierwszenstwo i moze tak byc,ze najmlodszej grupy nie bedzie. Po swietach maja byc juz listy. Mlody oczywiscie poszedl na sale do dzieci i babki zachwycaly sie jego oczami.
Moj tesciu nigdy nie obchodzil tego swieta, za to mati rano poszedl do babci z kwiatkiem. A i jeszcze Mikolaj pewnie przyjedzie z tatunciem swoim(blee), upieklam placuszek i popoludniu pojdziemy jeszcze na kawe do tesciow

witam!!!

dzis mialysmy mily dzien.

kupilam niunce 3bluzy w ciuchach za cale 5zl:-). Julitka byla bardzo dzielna i grzena czekajac, az przebrne przez stosy ciuchow

zamowilam tort dla tesciow na niedizele

Majandra,
gdzie ejstes? chyba skutkuje to, co mowilas: Julitka coraz krocej histeryzuje;-)

Miło a nawet bardzo.................... ja się zawsze zastanawiam jakiego ja bym miała teścia gdybym go miała.................. zmarł długo przed poznaniem J.

oby nie mial takiego podejscia do kobiecego swieta jak moj: NIE UZNAJE i siediz jak ten grzyb, gdy Pawel, czy Sylwek skladaja nam zyczenia

Taka zagadka, matka polka, ojciec anglik, nie sa malzenstwem, dziecko urodzi sie w niemczech to jakie bedzie mialo obywatelstwo???

nie wiem jak jeste teraz w UE, ale wczesniej w zaleznosci od kraju, obowiazywalo albo prawo krwi albo prawo ziemi

Donkat tyle to za ciuchy szło by płacic:tak:
a ja się cieszę bo firma od której mamy internet połączyła się z inną firmą i od 1kwietnia będę mogła zmienic technoleogie z 2,4Ghz na 5GHz tylko za 1zł a do tej pory to koszt wynosił 150zł:sorry2:no i przyśpieszę swój internet z 256mb na 3Mb:-)

reklama
Do góry