reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

no mi bardziej podoba sie ta pierwsza - wiec zgadzam sie z S... co do włosów to ja tez farbowałam 2 dni temu i choler wyszły mi jakieś żółte ... jeszcze nie znalałam farby z której byłabym zadowolona...

reklama
Witam z kawka a ręku

Witam z kafka. U nas ladnie, cieplutko, wiosna nastala:))
Aneta wojna domowa?
co myslicie? Piękna Suknia Rozmiar M tylko tu ! ELEGANCJA_2009 (965407936) - Aukcje internetowe Allegro

Zazdroszcze pogody, u nas 11 na plusie ale siąpi deszcz i jest sennie................... o sorry spojrzałam przez okno LEJE

Aneta gadaj..............

Justyna obie ładniutkie

Wczoraj mnie porabalo i walnelam sobie blond na wlosy. Nie przewidzialam,ze mam tak duze odrosty (nie bylo ich widac ) i ze farba tak ladnie zlapie. Wiec jakies7cm mam blond,a reszta ciemniejsze. Nie jest to jakos ewidentnie widoczne,ale jest roznica. :dry:

Widzę, że jesteś taka jak ja jesli chodzi o eksperymenty

Kaśka gdzie sie podziewasz. U mamy pewnie.

Witam i ja:-) u nas cieplutko ale wiatr i nadciagają chmury:baffled: więc chyba lunie:wściekła/y: co do dnia wczorajszego to szkoda gadać bo aż brak słów:wściekła/y: powiem tylko, że chodziło o mojego ojca dał wczoraj popis wszechczasów ale to się nie nadaje na główny :no: opiszę jutro w pracy na zamkniętym bo dziś raczej nie będę miała kiedy:baffled:

Justyna obie kiecki fajne

witam i ja
Asia ten fartuszek nie był dla D tylko dla jego szwagra:tak:wczoraj byliśmy na 40 i prezent się podobał:-D
Aneta oby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego;-)
Justyna mi też sie obie kiecki podobają:tak:czekamy na fotki blond włosów:tak:
ale mnie wczoraj Mateusz wkurzył:wściekła/y:dorwał mój tusz do rzęs i wysmarował ściany,panele,telewizor ,okno ,stół itd w pokoju co dopiero miesiąc temu wyremontowaliśmy :wściekła/y:on też był cały czarny od tuszu:sorry2:ja już nie wiem jak mam na niego w[płynac wszystkie ściany mam popisane gdzie nie spojrze to ściany brudne :wściekła/y:

Witam się w południe :tak:

Piszę z nowego komputera stary padł w piątek i nie było mnie. W piątek po południu R pojechał do Media Markt po nowy i cały wczorajszy dzień była zabawa w instalowanie programów i takie tam więc nie miałam dostępu do kompa :dry::dry:

Agulka szkoda mi Mai:-:)-:)-(ale dobrze, że z nią lepiej.

Anetko czasem tak bywa, że ciężko jest w rodzinie, ale głowa do góry na pewno będzie dobrze :tak::-D

Justyna jestem bardzo ciekawa Twojego nowego kolorku :tak::-D a sukienki obie piękne, ale jednak jako niepoprawna romantyczka podoba mi się bardziej ta z pierwszego linka :tak:

Moniu fajny ten fartuszek :tak:;-)

Dziewczyny u Nas WIOSNA!!!!!!! :-D:-D:-D Jest tak cudnie!!!!! W końcu termometr pokazuje ludzkie numerki :-D:-D:-D

witam i ja
Asia ten fartuszek nie był dla D tylko dla jego szwagra:tak:wczoraj byliśmy na 40 i prezent się podobał:-D
Aneta oby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego;-)
Justyna mi też sie obie kiecki podobają:tak:czekamy na fotki blond włosów:tak:
ale mnie wczoraj Mateusz wkurzył:wściekła/y:dorwał mój tusz do rzęs i wysmarował ściany,panele,telewizor ,okno ,stół itd w pokoju co dopiero miesiąc temu wyremontowaliśmy :wściekła/y:on też był cały czarny od tuszu:sorry2:ja już nie wiem jak mam na niego w[płynac wszystkie ściany mam popisane gdzie nie spojrze to ściany brudne :wściekła/y:

Kuba też kiedyś dorwał mój tusz :-) ale trochę była to mija wina bo nie sądziłam, że zdołą odkręcić. Odkręcił i troszku spróbował :szok:

Witam się i ja
Przyszłam tylko dać znak życia;-)
Tak, Donkat dobrze kojarzysz- M ma wolne wiec praktycznie nie siedzimy w domu tym bardziej, ze pogoda zaczyna dopisywać
Monia,dzięki za pomysł na 40-stkę- my w drugi dzień świat idziemy też do szwagra i już nie miałam pomysłu co mu kupić a tu taki genialny prezent pokazałaś:-D:-D:tak: Z tym, że u nas panuje mania grillowania wiec odpowiedni fartuszek+dodatki do grilla i prezent z głowy:tak:.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

Dziś jest na forum typowa niedziela :-) każda w gronie rodziny lub znajomych. A myślałam, że ktoś oprócz mnie jeszcze tu będzie.

Może wieczorkiem będzie lepiej.

reklama
Do góry