reklama
Witam z kawka a ręku
Zazdroszcze pogody, u nas 11 na plusie ale siąpi deszcz i jest sennie................... o sorry spojrzałam przez okno LEJE
Aneta gadaj..............
Justyna obie ładniutkie
Widzę, że jesteś taka jak ja jesli chodzi o eksperymenty
Kaśka gdzie sie podziewasz. U mamy pewnie.
Witam z kafka. U nas ladnie, cieplutko, wiosna nastala)
Aneta wojna domowa?
co myslicie? Piękna Suknia Rozmiar M tylko tu ! ELEGANCJA_2009 (965407936) - Aukcje internetowe Allegro
Zazdroszcze pogody, u nas 11 na plusie ale siąpi deszcz i jest sennie................... o sorry spojrzałam przez okno LEJE
Aneta gadaj..............
Justyna obie ładniutkie
Wczoraj mnie porabalo i walnelam sobie blond na wlosy. Nie przewidzialam,ze mam tak duze odrosty (nie bylo ich widac ) i ze farba tak ladnie zlapie. Wiec jakies7cm mam blond,a reszta ciemniejsze. Nie jest to jakos ewidentnie widoczne,ale jest roznica.![]()
Widzę, że jesteś taka jak ja jesli chodzi o eksperymenty
Kaśka gdzie sie podziewasz. U mamy pewnie.
Witam i ja:-) u nas cieplutko ale wiatr i nadciagają chmury
więc chyba lunie
co do dnia wczorajszego to szkoda gadać bo aż brak słów
powiem tylko, że chodziło o mojego ojca dał wczoraj popis wszechczasów ale to się nie nadaje na główny
opiszę jutro w pracy na zamkniętym bo dziś raczej nie będę miała kiedy
Justyna obie kiecki fajne

Justyna obie kiecki fajne
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam i ja
Asia ten fartuszek nie był dla D tylko dla jego szwagra
wczoraj byliśmy na 40 i prezent się podobał
Aneta oby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego;-)
Justyna mi też sie obie kiecki podobają
czekamy na fotki blond włosów
ale mnie wczoraj Mateusz wkurzył
dorwał mój tusz do rzęs i wysmarował ściany,panele,telewizor ,okno ,stół itd w pokoju co dopiero miesiąc temu wyremontowaliśmy
on też był cały czarny od tuszu
ja już nie wiem jak mam na niego w[płynac wszystkie ściany mam popisane gdzie nie spojrze to ściany brudne 
Asia ten fartuszek nie był dla D tylko dla jego szwagra

Justyna mi też sie obie kiecki podobają

ale mnie wczoraj Mateusz wkurzył

Witam się w południe 
Piszę z nowego komputera stary padł w piątek i nie było mnie. W piątek po południu R pojechał do Media Markt po nowy i cały wczorajszy dzień była zabawa w instalowanie programów i takie tam więc nie miałam dostępu do kompa

Agulka szkoda mi Mai:-
-
-(ale dobrze, że z nią lepiej.
Anetko czasem tak bywa, że ciężko jest w rodzinie, ale głowa do góry na pewno będzie dobrze

Justyna jestem bardzo ciekawa Twojego nowego kolorku
a sukienki obie piękne, ale jednak jako niepoprawna romantyczka podoba mi się bardziej ta z pierwszego linka 
Moniu fajny ten fartuszek
;-)
Dziewczyny u Nas WIOSNA!!!!!!!

Jest tak cudnie!!!!! W końcu termometr pokazuje ludzkie numerki 

Piszę z nowego komputera stary padł w piątek i nie było mnie. W piątek po południu R pojechał do Media Markt po nowy i cały wczorajszy dzień była zabawa w instalowanie programów i takie tam więc nie miałam dostępu do kompa

Agulka szkoda mi Mai:-
Anetko czasem tak bywa, że ciężko jest w rodzinie, ale głowa do góry na pewno będzie dobrze

Justyna jestem bardzo ciekawa Twojego nowego kolorku

Moniu fajny ten fartuszek

Dziewczyny u Nas WIOSNA!!!!!!!

witam i ja
Asia ten fartuszek nie był dla D tylko dla jego szwagrawczoraj byliśmy na 40 i prezent się podobał
Justyna mi też sie obie kiecki podobajączekamy na fotki blond włosów
ale mnie wczoraj Mateusz wkurzyłdorwał mój tusz do rzęs i wysmarował ściany,panele,telewizor ,okno ,stół itd w pokoju co dopiero miesiąc temu wyremontowaliśmy
on też był cały czarny od tuszu
ja już nie wiem jak mam na niego w[płynac wszystkie ściany mam popisane gdzie nie spojrze to ściany brudne
![]()
Kuba też kiedyś dorwał mój tusz :-) ale trochę była to mija wina bo nie sądziłam, że zdołą odkręcić. Odkręcił i troszku spróbował

Witam się i ja
Przyszłam tylko dać znak życia;-)
Tak, Donkat dobrze kojarzysz- M ma wolne wiec praktycznie nie siedzimy w domu tym bardziej, ze pogoda zaczyna dopisywać
Monia,dzięki za pomysł na 40-stkę- my w drugi dzień świat idziemy też do szwagra i już nie miałam pomysłu co mu kupić a tu taki genialny prezent pokazałaś

Z tym, że u nas panuje mania grillowania wiec odpowiedni fartuszek+dodatki do grilla i prezent z głowy
.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Przyszłam tylko dać znak życia;-)
Tak, Donkat dobrze kojarzysz- M ma wolne wiec praktycznie nie siedzimy w domu tym bardziej, ze pogoda zaczyna dopisywać
Monia,dzięki za pomysł na 40-stkę- my w drugi dzień świat idziemy też do szwagra i już nie miałam pomysłu co mu kupić a tu taki genialny prezent pokazałaś

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
reklama
Podziel się: